Vi söker en kock till Stora Oset, Göteborgs garnison
Fazer Food Services / Kockjobb / Göteborg
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Göteborg,
Mölndal,
Partille,
Kungälv,
Lerum eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Fazer Food Services i Göteborg,
Borås,
Trollhättan,
Varberg,
Falköping eller i
hela Sverige Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr och kexprodukter samt måltids- och cafétjänster. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till över 40 länder. Företagets framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Fazer-koncernens omsättning uppgick till knappt 1,7 miljarder euro år 2013, och antalet anställda är över 15 000. Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under varumärket Fazer. Fazer Food Services har cirka 1500 anställda och driver cirka 220 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.
Vi skapar smakupplevelser
Vi söker dig, en drivande och erfaren kock, som vill ansvara för och på sikt utveckla verksamheten på restaurang Stora Oset på inom Göteborgs garnison. Vi serverar dagligen lunch, middag samt har utskick till skolor. Våra öppettider är måndag till söndag 365 dagar om året.
Vi tror att du brinner för matlagning och har en vilja att skapa de mest vällagade matlådorna i branschen. Till din hjälp har du kunniga kollegor, en inköpsportal samt support av ekonomiska mallar och system som hjälper dig i ditt dagliga arbete. Du har god kontroll över kostnader och intäkter och strävar dagligdags efter att nå ett "Bästa arbetssätt". Som person är du kunnig, driven, flexibel, noggrann och målinriktad.
Inom Fazer arbetar vi efter våra värderingar; Kunden i fokus, Utmärkt kvalitet och Samarbete och de nyckelorden tror vi är ett måste för att du ska lyckas i ditt dagliga arbete.
Arbetet innebär att:
• Som huvudsyssla laga skolmat ca 1500 portioner
• utföra alla moment i den dagliga produktionen
• ansvara för utmärkt kvalitet på maten
• ansvara för inköp och inventering
• ansvara för att egenkontrollprogrammet efterföljs, enligt HACCP
• vara med och utveckla menyer med anpassning till säsong
• tillsammans med restaurangchef utveckla och förnya verksamheten samt att upprätta, genomföra och följa upp strategiska och ekonomiska planer
Vi förväntar oss att du:
• har relevant utbildning och kunskap
• har flerårig matlagningserfarenhet, gärna från husmanskost
• har erfarenhet från storkök och/eller matlådetillverkning
• är strukturerad och stresstålig
• har god förståelse för köksekonomi
• har lätt för att kommunicera och samarbeta
• behärskar svenska i tal och skrift
• har datorvana
Tjänsten är tillsvidare och heltid. Kvälls- och helgarbete förekommer. Lön enligt överenskommelse och tillträde ska ske snarast.
För ytterligare information är du välkommen att kontakta restaurangchef Liselotte Karlsson via mail
lise-lotte.karlsson@fazer.comFazer har kollektivavtal med HRF. För fackliga frågor kontakta facklig representant Margareta Granda-Berg via företagets växel på tel 08-470 72 00.
Välkommen med din ansökan snarast, dock senast 2014-10-17.
Publiceringsdatum2014-10-03Arbetstider och omfattningHeltid -
ErsättningEnligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2014-10-17
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagFazer Food Services
AdressFazer Food Services
Lindhagensgatan 120
10425 Stockholm
KontorsadressLindhagensgatan 120
Övriga kontaktuppgifter Jobbnummer 2018174
Observera att sista ansökningsdag har passerat.