Vi söker en kock till restaurang Kabyssen i Göteborg
Fazer Food Services / Kockjobb / Göteborg
2014-10-06
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Vi söker en kock till restaurang Kabyssen i Göteborg" (publicerad 2015-01-28) ⬅️
Visa alla kockjobb i Göteborg,
Mölndal,
Partille,
Kungälv,
Lerum eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Fazer Food Services i Göteborg,
Borås,
Trollhättan,
Varberg,
Falköping eller i
hela Sverige Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr och kexprodukter samt måltids- och cafétjänster. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till över 40 länder. Företagets framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Fazer-koncernens omsättning uppgick till knappt 1,7 miljarder euro år 2013, och antalet anställda är över 15 000. Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under varumärket Fazer. Fazer Food Services har cirka 1500 anställda och driver cirka 220 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.
Vi skapar smakupplevelser
Fazer Food Service AB söker Kock med ambitioner till restaurang Kabyssen i Göteborg.
Restaurangen är beläget centralt i Lundby och serverar dagligen lunch till ca 450 personer, även frukost, catering och affärsluncher förekommer. Restaurangen är en av fyra restauranger inom företaget som utvecklar ett nytt koncept, vi vill att gästerna ska få en a'la carte känsla till lunch.
Vi söker dig med stor passion för mat, ett välutvecklat smaksinne och någon som vill vara med på vår resa att utveckla våra luncher till att bli den naturliga restaurangen i närområdet. Din uppgift är att vara med och att skapa en unik välkomnande smakupplevelse och inspirerar både dig och våra andra medarbetare genom entusiasm och nytänkande. En merit är att du har erfarenhet av à la carte kök.
Du ska ha ett ekonomiskt sinne och tillsammans med köksmästaren kunna vara med och planera menyer samt beställa varor, en merit är om du har datakunskap då många av våra beställningar görs via dessa system.
Vi vill att du har restaurangskola och minst 3-års väldokumenterad yrkeserfarenhet, inom både varm- och kallkök. Gästkontakt är A och O för oss, och vi arbetar i ett "öppet" kök. Vi ser gärna att du är öppen för att samarbeta inom restauranggruppen, och ställer krav på att du är mångsidigt, vilket innebär att du inte räds för att ta i där det behövs.
I gengäld erbjuder vi ett utvecklande och stimulerande arbete, med många möjligheter.
Tjänsten ska tillträdas snarats och intervjuer sker kontinuerligt.
Månadslön
Efter överenskommelse.
Vi tillämpar provanställning 6 mån.
Arbetstid
40 tim/veckan, dagtid.
Vill du veta mera?
För ytterligare information kontakta restaurangchef Camilla Johansson, via e-mail
camilla.johansson@fazer.com Fazer Food Services har kollektivavtal med HRF. För fackliga frågor kontakta Margareta Granda-Berg, via företagets växel på tel 08-470 72 00.
Varmt välkommen med din ansökan, dock senast den 24 oktober.
Publiceringsdatum2014-10-06Arbetstider och omfattningHeltid -
ErsättningEnligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2014-10-24
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagFazer Food Services
AdressFazer Food Services
Lindhagensgatan 120
10425 Stockholm
KontorsadressLindhagensgatan 120
Övriga kontaktuppgifter Jobbnummer 2020621
Observera att sista ansökningsdag har passerat.