Semestervikariat köksbiträden till kostavdelningen USÖ Region Ö
Region Örebro län / Restaurangbiträdesjobb / Örebro
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla restaurangbiträdesjobb i Örebro,
Kumla,
Hallsberg,
Nora,
Lindesberg eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Region Örebro län i Örebro,
Kumla,
Hallsberg,
Nora,
Lindesberg eller i
hela Sverige Är du en ansvarstagande och serviceinriktad person som söker ett meningsfullt arbete? Då har vi ett intressant jobb att erbjuda dig!
Publiceringsdatum2022-01-20Dina arbetsuppgifterVi söker nu serviceinriktade köksbiträden som semestervikarier till vår kostavdelning. Tjänsten omfattar sedvanliga arbetsuppgifter i ett tillagningskök så som lunchrestaurangsarbete, kassahantering, bemöta kunder, egonkontroll/HACCP, portionering, dukning av patientbrickor, diskarbete, förrådsarbete (paketering av livsmedel enligt order).
Vi arbetar i olika arbetslag med olika arbetsuppgifter, där fokus ligger på patienten/kunden och vi präglas av ett bra samarbete inom köket för att leverera rätt kvalité i rätt omfattning.
KvalifikationerDet är meriterande om du har erfarenhet av arbete i storkök med liknande arbetsuppgifter samt erfarenhet av arbete med egenkontroll/HACCP. Du måste vara ansvarstagande, ha servicekänsla och lätt för att samarbeta med andra. Du ska vara noggrann och stresstålig. För att arbeta hos oss måste du ha fyllt 18 år.
Du behärskar det svenska språket på ett sätt så att du kan kunna läsa, ta del av och förstå instruktioner. Då arbetet innebär mycket kontakt med kollegor, kunder och övrig personal så är det viktigt att du kan kommunicera bra på svenska.
Anställningsform:
Heltid, sommarjobb 11 dagar - 3 månader
Vår organisation:
Regionservice arbetar med service till Region Örebro läns verksamheter. Hos oss finns många olika arbetsuppgifter och yrken inom områden som administration, fastigheter, IT, medicinsk teknik, kundtjänst, kost, städ, transport och logistik. Regionservice präglas av stort engagemang för service, samverkan och utveckling av arbetsmetoder. Våra 850 medarbetare är vår främsta tillgång för att göra ett gott arbete med kunden i fokus.
Kostavdelningen har ett övergripande mål - att servera landets godaste mat på sjukhus. Vi arbetar med att öka andelen ekologiska måltider tillagade från grunden och utveckla menyer ur ett ekologiskt, klimatsmart och ekonomiskt perspektiv.
Vi servar med måltider på USÖ, Karlskoga- och Lindesbergs lasarett.
Kostavdelningen har cirka 70 medarbetare i länet.
Hemsida: Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län, läs mer på
www.regionorebrolan.se/vierbjuderdigAnsökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och ärendenummer till sökt tjänst. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.
Välkommen med din ansökan!
Övrig informationVi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.
Varaktighet, arbetstid
Heltid Vikariat
ErsättningMånadslön
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2022-03-14
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagREGION ÖREBRO LÄN
Arbetsgivarens referens Arbetsgivarens referens för detta jobb är "Rs:2022:7".
Omfattning Detta är ett heltidsjobb.
Arbetsgivare Region Örebro Län (org.nr 232100-0164)
Arbetsplats Region Örebro län
Kontakt Avdelningschef
Eliasson, Mats
019-6027055 Jobbnummer 6266980
Observera att sista ansökningsdag har passerat.