Scandic Norra Bantorget söker en Sous chef 100 % tillsvidare

Scandic Norra Bantorget / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Scandic Norra Bantorget i Stockholm

Köksmästare vikariat

Scandic är Nordens marknadsledande hotellkedja med nästan 230 hotell. Varje dag jobbar våra 13 000 medarbetare mot ett enda mål: att våra gäster ska känna sig välkomna hos oss oavsett om de kommer för att bo, umgås med vänner eller arbeta. Som den mest hållbara hotellkedjan i Norden har vi alltid fokus på miljö, socialt ansvar och tillgänglighet. När våra gäster går ut genom entrédörren på något av våra Scandichotell vill vi att man ska bära med sig känslan av att ha blivit ovanligt vänligt bemött. Vi vill att man ska vara riktigt avslappnad och känna sig nästan som bland vänner när man är hos oss. Trivsel omfattar så klart även miljön. Som Nordens mest hållbara hotellkedja vill vi att alla ska må bra, ekorrar som börshajar. Våra hotell serverar ekologisk frukost, all vår el kommer från vind och vatten samt att vi exempelvis följer WWF:s rekommendationer för fisk i våra restauranger. Oavsett om det handlar om affärsutveckling eller när
vi häller upp ett glas vatten till en gäst har vi tänkt till ordentligt. Vårt mål är att alla ska trivas. 

Om Scandic Norra Bantorget Hotellet ligger mitt i Stockholm, ett stenkast från Centralstationen. Vi har 237 rum, minibutik, lobbybar, en matsal där vi serverar frukost, lunch och middag och sommartid har vi även vår uteterrass öppen. Vi arbetar med gästen i fokus och ser fram emot att oupphörligt utvecklas mellan avdelningarna utefter gästernas behov

Dina arbetsuppgifter  

Vi söker en operativ Souschef som tänker mat men också lika mycket på service.

Tjänsten är tillsvidare som souschef, men under Jan - sep ska du vara vikarierande köksmästare.

Som Köksmästare ansvarar du för att säkerställa en hög kvalitet på mat och service för våra gäster. Du leder teamet i köket och disken och utvecklar rutiner för ett effektivt och smidigt arbete. I ditt ansvarsområde ingår menyplanering, HACCP, inventering, schemaläggning och bemanning samt budgetansvar för inköp och personal.

Personlig profil

Du har en kockutbildning i grunden och minst 3 års erfarenhet från arbete i kök.

DU har tidigare jobbat som sous chef.

Du har tidigare arbetat i ledande befattning och har grundläggande kunskaper i ekonomi. Inte ett krav, men meriterande.

Du har jobbat med att utveckla menyer.

Du är strukturerad och kan systematisera arbetsrutiner.

Du är prestigelös.

Du ska kunna jobba helger och kvällar.

Publiceringsdatum
2015-10-14

Kontaktuppgifter för detta jobb
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta food and beverage manager, Peter Mattsson via mail  peter.mattsson@scandichotels.com

Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan via länken nedan!

Varaktighet, arbetstid
varierande -

Ersättning
Lön enligt överenskommelse

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2015-11-13
Ansökan kan skickas till e-postadress: peter.mattsson@scandichotels.com
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Kontakt
Peter Mattsson +46 8 517 670 00 peter.mattsson@scandichotels.com

Företag
Scandic Norra Bantorget

Adress
Scandic Norra Bantorget
Box 70374
10724 Stockholm

Kontorsadress
Wallingatan 15

Övriga kontaktuppgifter

Jobbnummer
2479641

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Scandic Norra Bantorget

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Scandic Norra Bantorget: