Samordnare, Produktionsköket Karlskoga lasarett
Region Örebro län / Chefsjobb / Örebro
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla chefsjobb i Örebro,
Kumla,
Hallsberg,
Nora,
Lindesberg eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Region Örebro län i Örebro,
Kumla,
Hallsberg,
Nora,
Lindesberg eller i
hela Sverige Publiceringsdatum2016-12-07Beskrivning av verksamhetenRegionservice arbetar med service till Region Örebro läns verksamheter. Hos oss finns många olika arbetsuppgifter och yrken inom områden som administration, kost, städ, transport och logistik, kundtjänst, fastigheter, IT och medicinsk teknik. Regionservice präglas av stort engagemang för service, samverkan och utveckling av arbetsmetoder. Våra 800 medarbetare är vår främsta tillgång för att göra ett gott arbete med kunden i fokus.
Område försörjning har ca 350 anställda utspridda över länet och i området ingår bland annat kost, transport och logistik, städ samt regionens tryckeri. Våra medarbetare är drivna och engagerade och hos oss möter du människor som hjälper varandra. Våra ambitioner är höga och vi strävar efter att bli Sveriges bästa serviceorganisation inom alla våra områden. Kostavdelningen har ett övergripande mål - att servera landets godaste mat på sjukhus. Vi arbetar med att öka andelen ekologiska måltider tillagade från grunden och utveckla menyer ur ett ekologiskt, klimatsmart och ekonomiskt perspektiv. Inom kostavdelningen arbetar ca 100 personer inkl vikarier och kostvärdar.
Vi söker en samordnare till produktionsköket på Karlskoga lasarett. Vi samarbetar och har utbyte med produktionsköket i Lindesbergs lasarett och kostenheten på USÖ.
Dina arbetsuppgifterSom samordnare har du det dagliga ansvaret för planering och produktion inom verksamhetsområdet. I detta ingår inköp, varumottagning och konferensbeställningar. Du ansvarar för att egenkontrollprogrammet, upprättade rutiner och arbetsmetoder följs.
Du deltar i kostombudsträffar och nutritionsråd.
Du kommer att ha daglig kontakt med kunder och det är viktigt att du har god servicekänsla och gillar att arbeta med människor.
Handledning av studenter, praktikanter med flera ingår som en naturlig del i arbetet.
Placering kommer att vara vid Karlskoga lasaretts produktionskök.
KvalifikationerKockutbildning eller motsvarande. Flera års erfarenhet av storhushåll gärna med arbetsledning är meriterande. Du har B-körkort. Meriterande är om du har arbetat med kostdataprogrammet Matilda.
Dina personliga egenskaperDu skall vara stresstålig, ordningssam och ha ett strukturerat arbetssätt. Du måste vara van vid planering och att ha ett övergripande ansvar. Du är resultat- och målfokuserad samt har kunskap om köksekonomi.
Du har lätt för att samarbeta och har förmåga att motivera medarbetare, är tydlig samt har god helhetssyn.
Du har ett stort engagemang, känsla, intresse och glädje för kunden och maten.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Tillträde11 januari, 2017 eller enligt överenskommelse
Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.
Varaktighet, arbetstid
Heltid Tillsvidareanställning
ErsättningMånadslön
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2016-12-21
Ange följande referens när du ansöker: Rs:2016:91
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktSjöholm, Karina 058666606
FöretagRegion Örebro län
AdressRegion Örebro län
Box 1613
70116 Örebro
KontorsadressSe hemsida
Jobbnummer 3200406
Observera att sista ansökningsdag har passerat.