Restaurangansvarig kock till skolrestaurang i Bålsta
Fazer Food Services AB / Kockjobb / Håbo
2013-06-25
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Restaurangansvarig kock till skolrestaurang i Bålsta" (publicerad 2013-07-04) ⬅️
Visa alla kockjobb i Håbo,
Sigtuna,
Upplands-Bro,
Knivsta,
Österåker eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Fazer Food Services AB i Håbo,
Upplands Väsby,
Järfälla,
Sollentuna,
Enköping eller i
hela Sverige Fazer-koncernen är ett familjeföretag grundat 1891; då öppnade Karl Fazer sitt första konditori i Helsingfors. I dag har Fazer-koncernen verksamhet i åtta länder och skapar smakupplevelser inom sina två affärsområden, Fazer Food Services och Fazer Brands. Kända varumärken är bl.a. Fazer, Skogaholm, Amica Dumle och Geisha. År 2012 var koncernens omsättning knappt 1,7 miljarder euro och antalet anställda drygt 15 000.
Fazer Food Services är det ledande företaget inom måltidstjänster i Norden, och erbjuder måltidslösningar av stor variation. Fazer Food Services har över 1 100 restauranger i Norden och driver bland annat företagsrestauranger inom den privata och offentliga sektorn, studentrestauranger, försvarsrestauranger, caféer och erbjuder måltidstjänster för skolor och offentliga inrättningar. Fazer Food Services viktigaste varumärken är Karl Fazer, Fazer och Amica.
Vi söker en hängiven restaurangansvarig kock till skolrestaurangen på Potentia Educations nya skola i Bålsta.
I denna nybyggda skola kommer vi att servera ca 200 luncher per dag. Lunchgästerna är matintresserade skolbarn i åldern 10 till 15 år som ska serveras en inbjudande och fräsch lunch varje dag. Vi har höga ambitioner när det gäller smak, doft, utseende och miljö och kommer att ha ett tätt samarbete med skolans personal och elever när det gäller utveckling av skollunchen.
Nu söker vi en kock/köksansvarig som vill vara med och utveckla restaurangen. Vi förutsätter att du har branschvana och dokumenterad erfarenhet från ledande köksbefattning. Ditt stora intresse och din kunskap för maten tar vi för given. Du drivs av att varje dag skapa smakupplevelser och du inspirerar dina medarbetare genom din känsla för samarbete och kundfokus. I dagsläget räknar vi med att styrkan i köket består av en kock och ett restaurangbiträde. För att trivas hos oss är du handlingskraftig, flexibel och motiveras av att dagligen leverera en hög servicenivå.
Vi tror att du har:
• service och kvalitet som honnörsord
• goda kunskaper om dietkost/specialkost
• erfarenhet av personalansvar
• vana från kvalitetsarbete
• erfarenhet av resultat-/budget ansvar
• känsla för att utveckla långsiktiga relationer
• ett gediget intresse för mat
Som person är du extrovert och älskar att vistas i matsalen tillsammans med barnen under lunchen. Du besitter goda ledaregenskaper och har förmåga att entusiasmera dina medarbetare genom att du själv är med i den dagliga driften med alla förekommande arbetsuppgifter. Genom ett flexibelt och tydligt ledarskap ska du vara drivande i utvecklingen av restaurangen och av våra medarbetare i deras personliga utveckling. Du är naturligtvis en utåtriktad, självständig och relationsbyggande person. Du har ett mycket stort intresse för mat.
Vill du veta mer?
För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Restauranggruppchef, Maria Lindahl 0702-13 06 13
Arbetstid: 7 tim per dag, dagtid mån - fre.
Uppehållsanställning.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde i augusti 2013.
Vi tillämpar (6) sex månaders provanställning.
Fazer Food Services har kollektivavtal med Kommunal.
Vi tillämpar löpande urval.
Sista dag att ansöka är 2013-07-02
Publiceringsdatum2013-06-25Arbetstider och omfattning7 tim/dag,mån-fre
ErsättningEnligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2013-07-02
Ansökan kan tyvärr inte göras via e-post.
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktMaria Lindahl
FöretagFazer Food Services AB
AdressFazer Food Services AB
Lindhagensg. 120
11251 Stockholm
Jobbnummer 1590926
Observera att sista ansökningsdag har passerat.