Nytänkande Souschef till inspirerande och händelserik restaurang
Stadshusrestauranger Stockholm AB / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Stadshusrestauranger Stockholm AB i Stockholm Vi söker nu en kreativ och nytänkande souschef som vill vara delaktig i vår gastronomiska utveckling. Vid behov kan vi även erbjuda boende i centrala Stockholm. I Stadshuskällaren följer vi säsongerna med råvarorna i absolut fokus. Vi har en ekologisk medvetenhet och lagar modern à la carte lunch och middagar samt festvåningsmenyer med samtida svenska smaker.
Vår matfilosofi har alltid varit att ta vara på det naturen ger oss. Vi jobbar med säsongens råvaror och anpassar vår meny efter årstidernas utbud. Allt ifrån nyskördad sparris till jakten på den perfekta kantarellen i skog och mark. Vår ambition är att göra minsta möjliga påverkan på miljön. Svensk jakt är viktig i viltvårdande syfte där man begränsar vissa populationer för att balansera det ekologiska samspelet. Därför väljer vi att köpa vilt från svenska jägare i syfte att servera kött från fria djur som vuxit upp under naturliga förutsättningar och dessutom inte påverkat miljön negativt. För oss är det ett sätt att komma närmare naturen och erbjuda våra gäster en viltupplevelse på en historisk plats i Stockholm. På tal om historia så är vi också ensamma om att servera samtliga Nobelmenyer på originalservisen sedan starten 1901.
Vi söker dig som är duktig på att leda och motivera dina medarbetare och skapa kreativa lösningar med kvalitet. De egenskaper vi efterfrågar är nytänkande, flexibilitet, ansvarsfullhet och att kunna arbeta självständigt. Du har relevant utbildning och några års yrkeserfarenhet som kock i ansvarstagande position. Du talar, förstår och skriver svenska och/eller engelska obehindrat.
Du kommer att arbeta vardagar och helger enligt schemalagda arbetstider. Vi erbjuder en inspirerande och händelserik arbetsplats i ett av Stockholms vackraste hus med kunniga, engagerade och hjälpsamma medarbetare i en trivsam arbetsmiljö.
Rekryteringen kommer att ske löpande så vänta inte med att söka tjänsten om det här låter som ett jobb för dig. Tjänsten är tillsvidare heltid med 6 månaders provanställning.
Har du frågor om tjänsten kan du ställa dem till Magnus Santesson, Köksmästare,
magnus.santesson@stadshusrestauranger.seVälkommen med din ansökan redan idag!
Vi söker dig som är duktig på att leda och motivera dina medarbetare och skapa kreativa lösningar med kvalitet. De egenskaper vi efterfrågar är nytänkande, flexibilitet, ansvarsfullhet och att kunna arbeta självständigt. Du har relevant utbildning och några års yrkeserfarenhet som kock i ansvarstagande position. Du talar, förstår och skriver svenska och/eller engelska obehindrat.
Sedan sommaren 2012 ansvarar Stadshusrestauranger Stockholm AB, med Maria Stridh i spetsen för all restaurang- och bankettverksamhet i Stockholms Stadshus. Det innefattar de två restaurangerna Stadshuskällaren och Ragnars Skafferi samt bankettverksamheten i Blå Hallen och Gyllene Salen. Vi som jobbar på Stadshusrestauranger är glada och stolta över det förtroende vi har fått.
I företagsgruppen ingår förutom Stadhuskällaren och Stadshusrestauranger Stockholm AB även Engsholms Slott, Mässrestauranger i Malmö AB, Mässrestauranger Stockholm AB samt Glada Ankan Restaurang & Catering AB som bland annat driver Teaterbaren i Kulturhuset.
Varaktighet, arbetstid
Vi tillämpar 6 månaders provanställning
Publiceringsdatum2018-08-16ErsättningIndividuell lönesättning och vi har kollektivavtal
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2018-09-15
FöretagStadshusrestauranger Stockholm AB
AdressStadshusrestauranger Stockholm AB
RAGNAR ÖSTBERGS PLAN 7
10535 STOCKHOLM
KontorsadressHantverkargatan 1
Jobbnummer 4293579
Observera att sista ansökningsdag har passerat.