Lux Dag för Dag söker kock, tjänsten tillgänglig - Jan 2019
Restaurang LUX Stockholm AB / Optikerjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla optikerjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Restaurang LUX Stockholm AB i Stockholm,
Nacka eller i
hela Sverige Lux Dag för Dag ligger i Electrolux gamla lokaler på Lilla Essingen med Lux Parken och Mälaren precis utan för knuten.
Lux är en råvaru- och säsongsanpassad bistro där vi tex serverar plommon när de är som allra saftigast, bock när jaktlyckan varit god och fänkål när den nyss skördats.
Menyn kommer därför att skifta från dag till dag och rätterna serveras enkelt presenterade.
kock är du kreativ och vill komma hem till det du älskar, att få utrymme att laga mat du brinner för.
All personal i köket bestämmer samt väljer och vrakar bland de bästa råvarorna för säsongen.
Vi har ett starkt prisbelönt köks- & matsalsteam.
Du kommer tillhöra ett härligt gäng som har kul på jobbet och gillar utmaningar.
Gillar du att jobba i högt tempo, hög kvalitet och noggrannhet, och gillar variation i vardagen kan du vara rätt person.
¬ Har minst 3 års erfarenhet som kock
¬ Har ett kreativt tänk och ett genuint intresse av gastronomi. Är du rätt person kan vi även tänka oss att delge dig ansvar för råvaruinköp i din tjänst.
¬ Alltid har ett leende på läpparna och tycker om att ha roligt på arbetet
¬ Arbetar snabbt och metodiskt och är stresstålig
¬ Har blicken högt och alltid har gästen i fokus
¬ Är van att arbeta med a la carte servering
¬ Bidrar till god teamanda med dina medarbetare
¬ Har goda kunskaper i svenska och/eller engelska i tal och skrift
På Lux Dag för Dag styr råvarorna dagens meny. Varje dag skapar Henrik Norström med team en ny meny av de bästa lokala råvarorna för dagen. Med en ljus, öppen lokal och ett tillgängligt prisläge är ambitionen att många ska kunna uppleva hantverket på Lux.
• Hos Lux Dag för Dag får gästerna uppleva svenska råvaror när de är som bäst. Vi serverar plommon när de är som allra saftigast, bock när jaktlyckan varit god och fänkål när den nyss skördats. Menyn kommer därför att skifta från dag till dag och rätterna serveras enkelt presenterade. Stämningen är familjär och generös och det är lätt att bara slinka in. Jag vill att det ska vara okomplicerat och glädjefyllt att besöka oss på Lux Dag för Dag, säger Henrik Norström, Kreativ ledare, Lux Dag för Dag.
Varaktighet, arbetstid
Varierade arbetstider - dag 08-16 och kväll 16-00.
Publiceringsdatum2018-11-28Så ansöker duSista dag att ansöka är 2018-12-14
KontaktDaniel Frick
frick@luxrestauranger.se 086190190
FöretagRESTAURANG LUX STOCKHOLM AB
AdressRESTAURANG LUX STOCKHOLM AB
Primusgatan 116
11267 Stockholm
KontorsadressPrimusgatan 116
Jobbnummer 4479457
Observera att sista ansökningsdag har passerat.