Köttmästare/Styckare
Çok - Fine Cut Döner / Slaktarjobb / Stockholm
2017-06-27
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Köttmästare/Styckare" (publicerad 2017-07-19) ⬅️
Visa alla slaktarjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Çok - Fine Cut Döner i Stockholm På Çok värnar vi om våra råvaror och tar vår matlagning på största allvar. Vår döner görs på traditionellt vis med nygrillat kalv- och lammkött, nygräddat bröd och krispiga grönsaker. Çok är en blandning mellan "fine dining" och "fast-food", något vi har valt att kalla Fine Fast-Food.
På Çok serverar vi döner, arbetsuppgiften för köttmästaren blir allt som rör förberedelsen av köttet innan öppning. Du är ensam ansvarig för att dagligen lägga köttbeställningar och ta emot leveransen på morgonen. Stycka allt kött för hand (50-100kg/dag) och sen skära det i lövtunna bitar. Göra marinad och sedan bygga dönerstocken.
Du är målmedveten, flexibel och har god samarbetsförmåga. Du har dokumenterad erfarenhet av styckning eller kötthantering. Tidigare erfarenhet av jakt eller slakt kan också vara meriterande. Tjänsten innebär arbetstid förlagd under främst morgon/dagtid. Helger förekommer. Intervjuer och tillträde sker löpande.
Välkommen med din ansökan!
Varaktighet, arbetstid
Heltid/Deltid enligt önskemål.
Publiceringsdatum2017-06-27ErsättningEnligt överenskommelse.
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2017-07-09
Ange följande referens när du ansöker: Köttmästare
Kontaktinfo@cokdoner.comFöretagÇok - Fine Cut Döner
AdressÇok - Fine Cut Döner
Hornsbergs strand 53
11216 STOCKHOLM
KontorsadressHornsbergs strand 53
Jobbnummer 3577301
Observera att sista ansökningsdag har passerat.