Kökschefer (2 tjänster) - Hjortviken Country Club (ESS Group)
ESS Hotel Group AB / Kockjobb / Härryda
2024-03-20
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Kökschefer (2 tjänster) - Hjortviken Country Club (ESS Group)" (publicerad 2024-04-02) ⬅️
Visa alla kockjobb i Härryda,
Lerum,
Partille,
Bollebygd,
Mölndal eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos ESS Hotel Group AB i Härryda,
Göteborg,
Falkenberg,
Landskrona,
Malmö eller i
hela Sverige Välkommen till Hjortviken Country Club - en del av ESS Group
I Hindås vackra natur, endast 25 min från Göteborg, växer för tillfället vår Country Club fram. Hjortviken är platsen för avkoppling, äventyr och unika upplevelser. Inte minst smakupplevelser. I januari 2025 skall vi stolt erbjuda våra gäster en värld av utsökt mat och enastående service. Att skapa stamgäster är vårt yttersta mål. För att lyckas med detta söker vi nu inte bara en utan två nyckelpersoner till våra köksteam. Två passionerade Kökschefer som är redo att leda och inspirera. Är du en av dem?
Vår destination
På Hjortviken Country Club bygger vi två olika restauranger, med två olika koncept.
I en av restaurangerna kommer det bli mycket äkta råvaror och älskade svenska klassiker, men också med spännande moderna och internationella inslag. Menyn kommer att gå utefter årstiderna där det blir en blandning av olika smaker och rika traditioner.
Den andra restaurangen är belägen precis vid och (nästan) i Pool Cluben, där blir det något helt annat. Här kommer du hitta smaker som definierar det spanska sättet att leva på, med influenser ifrån det soliga Kalifornien. Hjortviken blir socialt och just i den här miljön delar man måltider med varandra, det blir roligare så tror vi.
Förutom restaurangerna kommer vi bygga 150 hotellrum, 6 barer, en pool-club, gym, playground och 10 mötes- och festlokaler upp till 150 personer där vi erbjuder allt från fikor, luncher och festmiddagar.
Om rollen som Kökschef vid Hjortviken Country Club
Som Kökschef får du möjligheten att vara kreativ i ledarskapet av vårt köksteam och i utvecklingen av våra menyer. Vi strävar alltid efter att överträffa våra gästers förväntningar och för att lyckas med det, behövs en Kökschef som inte bara är tekniskt skicklig utan även en inspirerande ledare.
I det dagliga arbetet är givetvis var och en i vårt team på den plats de trivs bäst på och där de har allra störst kompetens. Men samtidigt jobbar vi alla tillsammans, vi hjälper varandra när det behövs och firar gemensamt våra segrar när tillfälle ges.
Vi menar att service är som allra bäst när den är professionell men samtidigt avslappnad, lite lekfull och framförallt när den kommer genuint ifrån hjärtat. Delar du intresset för människor och upplevelser, då är du helt rätt för oss
Hos oss får du vara med från början i allt från rekrytering till premiäröppning. Vi letar efter dig som har tidigare gedigen erfarenhet inom ledarskap och att bygga starka team. Har en bred gastronomisk bakgrund och även har ett öga för det visuella och detaljer. Med din ledarerfarenhet bygger och leder du ditt team tillsammans framåt. Genom ditt nära ledarskap ser du och tar tillvara på allas olika styrkor. Med din goda samarbetsförmåga skapar du bra förutsättningar att bygga starka band med alla avdelningar.
Du rapporterar direkt till Malin, vår F&B Manager. Du ansvarar fullt ut för ditt team med allt från nyckeltal på gästnöjdhet, medarbetarnöjdhet samt deras utveckling och arbetsmiljö. Du ansvarar även för framtagning och uppföljning av kalkyler, inköp, hållbarhet och matsvinns samt råvarukostnader. Du är med och utvecklar upplevelsen och strategierna för att nå våra mål. Du ingår i hotellets avdelningschefsgrupp.
Anställningsform: 100% Tillsvidare, arbetstider innefattar kvällar, helger och vardagar
Tillträde och lön: Tillträdde under hösten 2024 och lön enligt överenskommelse.
Publiceringsdatum2024-03-20Arbetsuppgifter• Vara ansvarig för hela kökets dagliga drift och personal.
• Skapa, planera och implementera menyer i samråd med ledningen.
• Säkerställa att alla rätter möter de högsta standarderna av kvalitet och presentation.
• Genomföra kostnadseffektiv köksdrift.
• Rekrytera, handleda och vidareutbilda kökspersonal.
Vem är du?
Du är en passionerad och erfaren kökschef som älskar utmaningen att överträffa gästernas förväntningar med innovativa smakupplevelser. Du har erfarenhet av att leda köksteam och har god förståelse för både kostnader och utveckling. Flexibilitet, kreativitet och ett starkt ledarskap är nyckeln till framgång i denna roll.
Vi erbjuder:
• En unik position att vara med och forma Hjortviken Country Club från starten.
• En dynamisk och kreativ arbetsmiljö.
• Stora möjligheter till personlig och professionell utveckling.
Så ansöker du
Om du är redo att ta dig an utmaningen och leda ett av våra köksteam på Hjortviken Country Club, skicka din ansökan med CV och ett personligt brev där du berättar varför du är den rätta för denna roll.
Vi går igenom ansökningarna löpande. Sista ansökningsdatum är 15/4 2024.
Startdatum, Under oktober-24.
Länk till:
• Hemsida Hjortviken Country Club (
http://www.hjortviken.se/)• Hemsida ESS Group (
https://www.essgroup.se) Ersättning Lön enligt överenskommelse
Så ansöker du Sista dag att ansöka är 2024-04-15
Klicka på denna länk för att göra din ansökan Omfattning Detta är ett heltidsjobb.
Arbetsgivare ESS Hotel Group AB (org.nr 556710-8047),
http://www.essgroup.se Arbetsplats ESS Group
Jobbnummer 8554011
Observera att sista ansökningsdag har passerat.