Kökschefer (2 tjänster) - Hjortviken Country Club (ESS Group)

ESS Hotel Group AB / Kockjobb / Härryda
2024-04-02


Visa alla kockjobb i Härryda, Lerum, Partille, Bollebygd, Mölndal eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos ESS Hotel Group AB i Härryda, Göteborg, Falkenberg, Landskrona, Malmö eller i hela Sverige

Välkommen till Hjortviken Country Club - en del av ESS Group
I Hindås vackranatur, endast 25 min från Göteborg,växer för tillfället vår Country Club fram.Hjortviken är platsen för avkoppling, äventyr och unika upplevelser. Inte minst smakupplevelser.I januari 2025 skall vi stolterbjuda våra gäster en värld av utsökt mat och enastående service. Att skapa stamgäster är vårt yttersta mål.För att lyckas med dettasöker vi nu inte baraen utan tvånyckelpersoner till våra köksteam. Två passioneradeKökschefer som är redo att leda och inspirera. Är du en av dem?

Vår destinationPå Hjortviken Country Club bygger vi två olika restauranger, med två olika koncept. I en av restaurangerna kommer det bli mycket äkta råvaror och älskade svenska klassiker, men också med spännande moderna och internationellainslag. Menyn kommer att gå utefter årstiderna där det blir en blandning av olika smaker och rika traditioner. Den andra restaurangen är belägen precis vid och (nästan) i Pool Cluben, där blir det något helt annat. Här kommer du hitta smaker som definierar det spanska sättet att leva på, med influenser ifrån det soliga Kalifornien. Hjortviken blir socialt och just i den här miljön delar man måltider med varandra, det blir roligare så tror vi. Förutom restaurangerna kommer vi bygga 150 hotellrum,6 barer, en pool-club, gym, playgroundoch 10 mötes- och festlokaler upp till 150 personer där vi erbjuder allt från fikor, luncher och festmiddagar.
Om rollen som Kökschef vid Hjortviken Country ClubSom Kökschef får du möjligheten att vara kreativ i ledarskapet av vårt köksteam och i utvecklingen av våra menyer. Vi strävar alltid efter att överträffa våra gästers förväntningar och för att lyckas med det, behövs en Kökschef som inte bara är tekniskt skicklig utan även en inspirerande ledare.
I det dagliga arbetet är givetvis var och en i vårt team på den plats de trivs bäst på och där de har allra störst kompetens. Men samtidigt jobbar vi alla tillsammans, vi hjälper varandra när det behövs och firar gemensamt våra segrar när tillfälle ges.
Vi menar att service är som allra bäst när den är professionell men samtidigt avslappnad, lite lekfull och framförallt när den kommer genuint ifrån hjärtat. Delar du intresset för människor och upplevelser,då är du helt rätt för oss
Hos oss får du vara med från början i allt från rekrytering till premiäröppning.Vi letar efter dig som hartidigare gedigen erfarenhet inom ledarskap och att bygga starka team. Har en bred gastronomisk bakgrund och även har ett öga för det visuella och detaljer. Med din ledarerfarenhet bygger ochleder du ditt team tillsammans framåt. Genom ditt nära ledarskap ser du och tar tillvara på allas olika styrkor. Med din goda samarbetsförmåga skapar du bra förutsättningar att bygga starka band med alla avdelningar.
Du rapporterar direkt till Malin, vår F&B Manager. Duansvarar fullt utför ditt team med allt från nyckeltal på gästnöjdhet, medarbetarnöjdhet samt deras utvecklingoch arbetsmiljö. Du ansvarar även förframtagning och uppföljning avkalkyler, inköp, hållbarhet och matsvinnssamt råvarukostnader.Du är med och utvecklar upplevelsen och strategierna för att nå våra mål. Du ingår i hotellets avdelningschefsgrupp.
Anställningsform: 100% Tillsvidare, arbetstider innefattar kvällar, helger och vardagar
Tillträde och lön: Tillträdde under hösten 2024och lön enligt överenskommelse.
Dina arbetsuppgifter: Vara ansvarig för hela kökets dagliga drift och personal.
Skapa, planera och implementera menyer i samråd med ledningen.
Säkerställa att alla rätter möter de högsta standarderna av kvalitet och presentation.
Genomföra kostnadseffektiv köksdrift.
Rekrytera, handleda och vidareutbilda kökspersonal.
Vem är du?
Du är en passionerad och erfaren kökschef som älskar utmaningen att överträffa gästernas förväntningar med innovativa smakupplevelser. Du har erfarenhet av att leda köksteam och har god förståelse för både kostnader och utveckling. Flexibilitet, kreativitet och ett starkt ledarskap är nyckeln till framgång i denna roll.
Vi erbjuder: En unik position att vara med och forma Hjortviken Country Club från starten.
En dynamisk och kreativ arbetsmiljö.
Stora möjligheter till personlig och professionell utveckling.
Så ansöker du
Om du är redo att ta dig an utmaningen och leda ett avvåra köksteam på Hjortviken Country Club, skicka din ansökan med CV och ett personligt brev där du berättar varför du är den rätta för denna roll.
Vi går igenom ansökningarna löpande. Sista ansökningsdatum är 6 Maj 2024.
Startdatum, Under oktober-24.
Länk till:
Hemsida Hjortviken Country Club
Hemsida ESS Group

Ersättning
Lön enligt överenskommelse

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2024-05-06
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Omfattning
Detta är ett heltidsjobb.

Arbetsgivare
ESS Hotel Group AB (org.nr 556710-8047), http://www.essgroup.se

Arbetsplats
ESS Group

Jobbnummer
8580869


Prenumerera på jobb från ESS Hotel Group AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos ESS Hotel Group AB: