Kockar och kallskänkor ombord under högsäsongen

TT-Line AB / Kockjobb / Trelleborg
2016-02-04
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Kockar och kallskänkor ombord under högsäsongen" (publicerad 2018-03-05) ⬅️


Visa alla kockjobb i Trelleborg, Vellinge, Svedala, Skurup, Malmö eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos TT-Line AB i Trelleborg, Vellinge, Karlshamn eller i hela Sverige

Publiceringsdatum
2016-02-04

Om tjänsten
Vi söker vikarier och säsongspersonal inför högsäsongen 2015 till våra kök ombord.

Vi söker dig som är utbildad kock eller kallskänka med god/bred erfarenhet (3-5 år) och som kan arbeta självständigt under högt tempo.

Vi söker nya medarbetare till både det "varma och det kalla" köket.

Du har genomgått restaurangskola och har god kännedom om livsmedelshantering.

Det finns olika arbetsuppgifter som fördelas inom köksteamen ombord. Vi serveras buffé, dagens rätt, personalmat och frukostbuffé. Stor del av arbetat handlar om att kunna förbereda, planera och ta hand om råvaror. Så klart måste du kunna förstå god köksekonomi.

Att arbeta ombord innebär att arbeta i mycket högt tempo under en - två veckor följt av lika lång ledighet, Detta är alltså det perfekta sommarjobbet!

Du tycker om att ge bra service och vill vara vårt ansikte utåt. Du trivs med att arbeta i team och att hålla ett högt tempo. Våra passagerare är på väg på semester eller på väg i arbetet och förväntar sig det där "lilla extra" ombord. Detta ställer krav på hög servicenivå men förutom att värna om passagernas och kollegornas trivsel skall vi värna om säkerheten ombord.

Som sjöanställd ställs krav på högt säkerhetstänkande och utbildningskraven är därför reglerade i internationella regler. Det är en merit om du arbetat till sjöss och redan innehar behörigheter, annars kommer vi att hålla utbildningar under mars/april samt i juni.

Vi ser gärna att några startar redan i april/ maj, men det största behovet har vi efter midsommar fram till mitten av september.

Vår ordinarie personal arbetar två veckor, följt av två veckors ledighet. För vår extra personal kan schemana dock se annorlunda ut. Dessutom uppkommer ofta behov av vikarier med kort varsel vid tex sjukdom.

Du säker via vår databas och vi är tacksamma om du redan från början bifogar en så utförlig CV som möjligt. Ange också när du finns tillgänglig.

Vi ser gärna både manliga och kvinnliga sökande. Vi har en drog- och alkoholpolicy och tillämpar slumpmässig testning.

Kvalifikationer
Förutom restaurangutbildning och utbildningar inom livsmedelshantering finns minimikrav för att kunna ingå i säkerhetsbemanningen ombord:

• Basic Safety

• Sjöfartsskydd

• Crowd Management

• Friskintyg för Sjöfolk

Dessa utbildningar anordnas under våren, men det är meriterande att ha dem vid anställningens början.

Om arbetsgivaren:

TT-Line trafikerar linjerna Trelleborg - Travemünde och Trelleborg - Rostock samt Trelleborg Swinoujscie. I vår flotta ingår 6 konventionella fartyg. TT-Line har ca 800 anställda i Sverige och Tyskland samt Polen som arbetar för att ge våra kunder högsta service, kvalitet och säkerhet.

Hur du ansöker:

Placeringsort: Trelleborg

Du söker denna tjänst via denna CV databas.

Ansökan kan tyvärr inte göras via e-post.

Urvalet sker löpande.

Varaktighet, arbetstid
Kockar och kallskänkor ombord under högsäsongen Enligt schema

Ersättning
Enligt kollektivavtal

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2016-02-29
Ange följande referens när du ansöker: Ko/ Ka 2015
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Kontakt
Elisabeth Svenning 0410-56278

Företag
TT-Line AB

Adress
TT-Line AB
Box 94
23122 Trelleborg

Kontorsadress
Box 94 23122 Trelleborg

Jobbnummer
2652367

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från TT-Line AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos TT-Line AB: