Kock till Virginska gymnasiet (uppehållstjänst)
Örebro kommun / Kockjobb / Örebro
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Örebro,
Kumla,
Hallsberg,
Nora,
Lindesberg eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Örebro kommun i Örebro,
Kumla,
Nora,
Ljusnarsberg eller i
hela Sverige Ref.nr: Gy 384/2014
Örebro är Sveriges sjunde största kommun och har cirka 140 000 invånare med 150 olika nationaliteter. Örebro kommun blev utsedd till Sveriges Kvalitetskommun 2013.
Kostenheten är en enhet inom gymnasieförvaltningen som ansvarar för att skolrestaurangerna levererar intressant, modern och vällagad mat till gästerna. Enheten har som målsättning att vara ledande inom måltider med hög restaurangskvalité och arbetar aktivt med utveckling av måltiderna och utveckling av vår personal. Den består av sex kök som ger serice till ca 5500 gäster per dag. På gymnasieskolorna finns även caféverksamhet som drivs inom ramen för skolrestaurangerna.
Restaurangköket på Virginska gymnasiet har målsättning att vara ledande i att servera lunchmåltider med hög kvalitet. Maten lagas från grunden med stor yrkesskicklighet, känsla och finess! Vi tror på genuin matlagning, på gästens valmöjlighet och erbjuder därför tre varma rätter varje dag, en generös salladsbuffé och bakar eget bröd till soppdagar. Råvaror väljs med omsorg och miljömärkta produkter prioriteras.
Vi sätter gästens matupplevelse i centrum varje dag och arbetar därför aktivt med utveckling av menyer och val av råvaror. Som kock i Virginska restaurangköket ingår du i ett team med bl a ytterligare tre kockar. Lagarbete är en av våra nycklar till framgång och vi gör dagligen jobbet tillsammans.
Restaurangköket på Virginska gymnasiet blev i maj 3:a i skolmats-Sm och har även i år varit semifinalist i Arla Guldko för bästa skolmatsglädje.
Publiceringsdatum2014-12-03Dina arbetsuppgifterVi söker en kock till Virginska gymnasiet restaurangkök som:
• är flexibel, initiativrik och har förmågan att inspirera
• har kreativt tänkande och har service som en av sina främsta egenskaper
• har ett positivt förhållningssätt mot gäster och arbetskamrater och förstår att ditt engagemang har avgörande betydelse för våra gästers matupplevelse
För arbetet kväs goda kunskaper i svenska både i tal och skrift.
Intervjuer kan komma att hållas kontinuerligt under ansökningstiden.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
• Tillaga alla typer av mat, inklusive specialkost
• Beställning av råvaror
• Planera och förbereda måltider
• Delta i kökets och restaurangen kvalitetsutveckling
• Utföra alla i köket förekommande arbetsuppgifter
• Egenkontroll
Kompetenser• Kockutbildning
• Flera års erfarenhet av matlagning
• Kunskap om specialkost
• Datakunskap
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Övrigt meriterande
• Erfarenhet av matlagning både i små och storskalighet
• Kunskap i kostdataprogrammet Mashie
Anställningens omfattning
Anställningsform, tillsvidare. Omfattning, 100% uppehållstjänst. Tillträde, 150126. Antal platser, 1.
Facklig information
Kommunal, Marie-Louise Larsen, tel:019-21 35 53
Så ansöker duÖrebro kommun använder sig av ett elektroniskt rekryteringssystem och vi önskar att du lämnar din ansökan via systemet. Sista ansökningsdag är 2014-12-17.
Välkommen med din ansökan!
Örebro kommun använder kompetensbaserad rekrytering för att vara en arbetsgivare som är fri från diskriminering. Vi välkomnar sökanden oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionshinder, sexuell läggning eller ålder.
Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.
Arbetstider och omfattningHeltid/ Ej specificerat
ErsättningEnligt avtal
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2014-12-17
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktMadelene Lagerlöf, Kostchef 019-21 63 51
FöretagÖrebro Kommun
AdressÖrebro Kommun
Box 30060
70135 Örebro
KontorsadressBox 30060
Övriga kontaktuppgifter Jobbnummer 2089636
Observera att sista ansökningsdag har passerat.