Kock till Sodexos produktionskök på Vrinnevisjukhuset
Sodexo AB / Kockjobb / Norrköping
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Norrköping,
Söderköping,
Finspång,
Linköping,
Katrineholm eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Sodexo AB i Norrköping,
Finspång,
Linköping,
Katrineholm,
Åtvidaberg eller i
hela Sverige När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter.
Som kock på Sodexo är du en lagspelare och matsvinnsbekämpare. Din passion för mat kommer att leda till en positiv matupplevelse för kund och besökare. Med stolthet tillagar och serverar vi varierat utbud av högsta kvalitet med stort fokus på hållbarhet. Hos oss får du chansen att göra en positiv inverkan, samtidigt som du får möjlighet att avancera din karriär tillsammans med en global ledare inom service!
Sodexo AB ansvarar för måltidsverksamheten på uppdrag av Region Östergötland på Vrinnevisjukhuset i Norrköping. Inom verksamheten lagar vi mat till patienter och till vår nyöppnade restaurang Vindruvan. Vi hanterar varor som skickas till avdelningarna, levererar catering samt har måltidsvärdar ute på avdelningar.
Vad du kommer att jobba med:
Tillsammans med oss skall du tillhandahålla högsta kvalitet för en positiv matupplevelse. Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. bestå av tillagning av patientmat, mat till restaurang Vindruvan och till vår catering, samt egenkontroll för att säkerställa att vi följer standarder och föreskrifter.
Vad du bidrar med:
Vi ser att du som söker är en utbildad kock med god vana av yrket och flerårig vana inom storkök. Du har ett brinnande matintresse och är självständig samt kreativ i ditt arbete. Vi lagar mat från grunden och en stolthet i allt vi gör. Vår restaurang är KRAV-märkt och vi har minst 50% ekologiska råvaror till våra patienter.
Vidare delar du våra värderingar laganda, serviceanda och utveckling.
Vad vi erbjuder:
Att arbeta med Sodexo är mer än ett jobb; det är en chans att vara en del av något större. Du kommer att tillhöra ett företag och ett team som värdesätter dig för dig; du kommer att agera målmedvetet och påverka genom dina vardagliga handlingar; och du kommer att kunna trivas på ditt eget sätt.
Dessutom erbjuder vi:
• Flexibel och dynamisk arbetsmiljö
• Tillgång till löpande utbildning och utvecklingsprogram
• Möjligheter att växa inom företaget
• Stort fokus på hälsa och säkerhet
Publiceringsdatum2023-04-11Om tjänstenTillsvidare 100%, 37h, varannan helg. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Frågor om tjänsten och rekryteringsprocessen besvaras av köksmästare Joakim Niklasson,
joakim.niklasson@sodexo.com. Observera att vi endast tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem som du når på
www.sodexo.se. Vi rekryterar löpande och vill ha din ansökan senast 2023-05-02.
Redo att vara en del av något större? Ansök redan idag!
Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 53 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 422 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla.
Ersättning Enligt avtal
Så ansöker du Sista dag att ansöka är 2023-05-11
Klicka på denna länk för att göra din ansökan Omfattning Detta är ett heltidsjobb.
Arbetsgivare Sodexo AB (org.nr 556528-2984),
http://www.sodexo.se Jobbnummer 7644822
Observera att sista ansökningsdag har passerat.