Kock till Restaurang Fleminggatan
Fazer Food Services / Chefsjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla chefsjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Fazer Food Services i Stockholm,
Solna,
Sundbyberg,
Huddinge,
Järfälla eller i
hela Sverige Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr och kexprodukter samt måltids- och cafétjänster. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till över 40 länder. Företagets framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Fazer-koncernens omsättning 2014 uppgick till mer än 1,6 miljarder euro och företaget har över 15 000 anställda.
Fazer Food Services serverar närmare 80 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under varumärket Fazer. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.
Vi skapar smakupplevelser
Fazer Food Services söker nu en driven kock med ett brinnande intresse för smakupplevelser och gedigen känsla för service. Restaurang Fleminggatan ligger i Trygg-Hansas huvudkontor på Kungsholmen i Stockholm city. Vi har lunchservering för cirka 600-700 lunchgäster samt en stor konferensanläggning. Utöver det har vi även intern catering samt ett café. Vi levererar också mat till EY (Ernest and Young). Mat och service levereras på en hög och jämn nivå. Vi är 16 glada medarbetare i restaurangen. Kvällsarrangemang förkommer, men största delen av ditt arbete avser dagtid.
Vi söker dig, en erfaren kock med brinnande intresse för Mat, Dryck och Service. Vi vill att du har högt kvalitetstänk och ekonomiskt sinne i ditt arbete och älskar att hitta lösningar för våra gäster. Du är glad, positiv och framför allt en flexibel person som har vilja att förbättra och förändra och är en del av ett större team.
Du har jobbat som kock många år och har erfarenhet inom fine dining. Till din hjälp har du sex medarbetare i köket och en köksmästare. Du bör ha god vana i HACCP. Du har god kontroll över kostnader och intäkter och strävar dagligen efter att ständigt förbättra och utveckla verksamheten. Som person är du utåtriktad, driven, positiv, flexibel och målinriktad.
Arbetstid: Heltid, dagtid, men kvällar kan förekomma.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.
Vi tillämpar (6) sex månaders provanställning.
Fazer Food Services har kollektivavtal med HRF, Hotell- och restaurangfacket. För information om avtal, kontakta Margareta Granda-Berg, 08-470 72 00, mejl:
margareta.granda-berg@fazer.com .
Vill du veta mer?
För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Erik Lindström, restaurangchef, 08-693 17 00
Vi tillämpar löpande urval.
Sista dag att ansöka är snarast dock senast 2016-02-19
Varaktighet, arbetstid
Heltid -
Publiceringsdatum2016-01-22ErsättningEnligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2016-02-19
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagFazer Food Services
AdressFazer Food Services
Lindhagensgatan 120
10425 Stockholm
KontorsadressLindhagensgatan 120
Övriga kontaktuppgifter Jobbnummer 2631073
Observera att sista ansökningsdag har passerat.