Kock till Mamma Mia! the Party och Tyrols vilda julbord
Gröna Lund / Optikerjobb / Stockholm
2017-06-02
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Kock till Mamma Mia! the Party och Tyrols vilda julbord" (publicerad 2017-08-10) ⬅️
Visa alla optikerjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Gröna Lund i Stockholm,
Norrköping eller i
hela Sverige Gröna Lund är Sveriges äldsta tivoli och omfattar 30 attraktioner, sex restauranger samt ett varierat utbud av lotterier, 5-kampsspel och mat- och snackskiosker. Tivolit bjuder även på en mängd underhållning i form av konserter, dans och barnunderhållning. 2016 hade Gröna Lund ca 1500 anställda under säsong och besöktes av över 1,5 miljoner gäster, vilket gör tivolit till en av landets ledande besöksattraktioner.
Gröna Lund är en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Aquaria, Furuvik och Skara Sommarland.
Visst är vi kända för snirkliga berg-och-dalbanor, snurriga karuseller och lustiga hus. Men för många av våra gäster är god mat och dryck lika uppskattat som häftiga attraktioner. Varje dag serverar vi tusentals smakupplevelser från världens alla hörn. Från smarriga biffar till svalkande drinkar.
Mamma Mia! the Party är en sprakande show på Gröna Lunds Tyrol, som har förvandlats till en grekisk ö med olivträd, fontän och dofter av medelhav. Björn Ulvaeus är exekutiv producent och en av initiativtagarna till Mamma Mia! the Party. Hans vision är att gäster, personal, musiker och artister tillsammans skapar festen i grekisk tavernamiljö. Mamma Mia! The party beräknas ses av 100,000 gäster i år. Mamma Mia! The party pågår hela året med avbrott en period under sommaren samt under Tyrols Vilda Julbord. Julbordet är ett av Sveriges mest kända varumärken med 15000 gäster varje år. Sedan 1983 har vi dukat upp vårat 35 meter långa julbord med ett hundratal olika smakupplevelser där majoriteten av maten är hemmagjord i Tyrols kök och där de vilda råvarorna kommer från de lappländska landskapen i norr.
Till rollen som kock söker vi dig med stort intresse för mat och dryck och som tidigare har arbetat i liknande roll. Då tempot i våra restauranger många gånger kan vara högt är du flexibel och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta. Vidare arbetar du gärna i ett team som kännetecknas av ett professionellt och glatt samarbete där du själv tar ett eget ansvar för att skapa detta. Du känner dig bekväm med svenska och/eller engelska och det är meriterande om du genomgått en restaurangutbildning. Du är minst 18 år fyllda och ser fram emot att leverera smakupplevelser utöver det vanliga till våra gäster, varje gång! Som kock hos oss är du aktivt och helhjärtat med och bidrar till en unik matupplevelse för våra gäster.
Arbetstiderna är varierande där sena kvällar och helger ingår. Lön enligt avtal.
Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.
Varmt välkommen in med din ansökan!
Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta vår kökschef Samuel Cabrera via mail
samuel.cabrera@gronalund.com. Har du frågor om rekryteringsprocessen kontakta Rekryteringen på
rekrytering@parksandresorts.com.
Take a chance och sök redan idag!
Varaktighet, arbetstid
Deltid/ Ej specificerat
Publiceringsdatum2017-06-02ErsättningEnligt avtal
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2017-07-02
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktRekryteringen Gröna Lund, Parks and Resorts
rekrytering@parksandresorts.comFöretagGröna Lund
AdressGröna Lund
Lilla Allmänna Gränd 9, Stockholm
11521 Stockholm
KontorsadressLilla Allmänna Gränd 9, Stockholm
Jobbnummer 3535182
Observera att sista ansökningsdag har passerat.