Kock och kallskänk till Arlanda
Scandinavian Service Partner / Kockjobb / Ospecificerad arbetsort
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Ospecificerad arbetsort eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Scandinavian Service Partner i Ospecificerad arbetsort SSP, The Food Travel Experts, är det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer. SSP driver restauranger, barer, caféer och butiker på flygplatser, järnvägsstationer, vägkrogar, gallerior, konferenscenter, idrottsarenor samt inom andra trafikplatser. Efter 60 år i branschen har SSP idag över 30 000 medarbetare som tar hand om drygt fem miljoner kunder varje vecka. Företaget har verksamhet på fler än 140 flygplatser och 250 järnvägsstationer samt driver över 2 150 enheter i mer än 30 länder över hela världen. SSP har en bred portfölj av över 200 internationella, lokala och franchisade varumärken. Bland dessa återfinns Upper Crust, Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M&S Simply Food, Bonne Journée, Pizza Hut, Caviar House & Prunier samt det ledande japanska varumärket Ajisen Ramen, liksom attraktiva koncept som till exempel Montreux Jazz Café i Genève och Bambini Wine Room i Sydney.
Kallskänkor och Kockar för extraanställning till vår produktion.
Här bedrivs en massiv produktion av smörgåsar och annat kallskuret, som sedan levereras ut till våra olika caféer, restauranger och barer runtom i "huset". Vi har även en egen restaurang i anslutning till köken, där vissa är konceptstyrda. För att möta våra gästers behov och samtidigt kunna stå för en hög kvalitet bedrivs smörgåsproduktion även nattetid. Du kommer att arbeta inom säkerhetsklassat område på ett civilt skyddsobjekt och kommer därför att få genomgå en registerkontroll och bli godkänd för att anställning ska kunna ske.
Kallskänka/ Kock, Dag/Kväll:
Publiceringsdatum2015-04-27Dina arbetsuppgifterArbetet är utpräglat driftsorienterat.
Alltifrån smörgåstillverkning och förberedelser till a'la cartematlagning kan komma att ingå i arbetsuppgifterna beroende på vilket av våra kök man jobbar i.
Till din hjälp har du rutinerade och entusiastiska medarbetare, samt en skiftledare per pass.
Din personlighet
Du måste ha stor passion för matlagning, service och kvalité! Självklart har du en helhetssyn på restaurangverksamhet, är gästorienterad och ser alltid till gästens bästa. Vi värderar att du är nytänkande, flexibel, initiativrik, entusiastisk och kreativ och självklart kan laga riktigt god mat! Du är också självgående, driftig, ödmjuk, lyhörd och har ett stort intresse av att hela tiden vidareutveckla och förbättra verksamheten.
För befattningen önskas:
• relevant yrkesutbildning
• att du behärskar Word och Excel
• ekonomiskt medveten.
• erfarenhet av arbete som Kallskänka, Kock eller liknande tjänst är meriterande
• behärskar svenska i tal och skrift, alt. engelska
Känner du att det här stämmer in på dig är välkommen att skicka in en ansökan. Skriv och berätta om dig själv, din bakgrund och om varför du är intresserad av jobbet. Observera att intervjuer sker löpande och att tillsättning av tjänsten kan ske innan ansökningstiden gått ut.
För ev. frågor kring tjänsten ring: Köksmästare Johan Gustafsson 073-688 16 34 dagtid.
SSP arbetar med internrekrytering och för rätt person är utvecklingsmöjligheterna stora. Du har möjlighet att söka dig till utbildningar bland annat inom försäljning, barkunskap och personlig utveckling. Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag och ett personalförmånskort.
SSP är medlem i VISITA och har kollektivavtal med HRF (Hotell och Restaurang Facket).
Varaktighet, arbetstid
Heltid 6 månader eller längre
ErsättningFast lön
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2015-05-15
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagScandinavian Service Partner
AdressScandinavian Service Partner
Arlanda Airport
19045 Stockholm Arlanda
KontorsadressArlanda Airport
Övriga kontaktuppgifter Jobbnummer 2266556
Observera att sista ansökningsdag har passerat.