Kock/kallskänka till ny Restaurang mitt i vacker fjällmiljö
Hotell Bruksvallsliden AB / Kockjobb / Härjedalen
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Härjedalen,
Älvdalen,
Orsa,
Mora,
Malung-Sälen eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Hotell Bruksvallsliden AB i Härjedalen Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med à la cartekök? Vill du eller bor du redan i fjällen året runt? Skulle du vilja jobba i ett företag som är i förnyelse? Då kan du vara rätt person för oss.
Du bör kunna arbeta självständigt, vara kreativ, ansvarsfull och inspirerande mot medarbetare och gäster. Att arbeta över avdelningsgränserna, när så behövs, är något du känner som en självklarhet i ditt arbetet. Det är en fördel om du är intresserad av friluftsliv och skidåkning.
Vi är ett mindre hotell med 48 rum samt restaurang. Under 2018 har vi byggt till en separat restaurang där vi kommer att servera lättare luncher samt à la carte på kvällstid. Vår ambition är att du jobbar där tätt tillsammans med vår chefskock och F&B manager.
Hotellköket serverar klassisk hotellmat som servar våra hotellgäster, där du kan behövas emellanåt.
Rekrytering sker löpande. Skicka ditt CV, personliga brev och foto via e-post.
Tillträde: slutet av december. Säsongsanställning.
Personalboende finns i begränsat antal.
Hotell Bruksvallsliden ägs, drivs och utvecklas fortfarande av familjen Myhr, nu i fjärde generationen. Förutom Hotell & restaurang ingår även Bruksvallarnas Toppstuga "Knallen", Bruksvallarnas Stugservice, Vävstugan hantverksbutik och till vintern nyöppnade Brasserie Kerstin. Hotellet förmedlar även stugor och lägenheter.
Publiceringsdatum2018-11-27Så ansöker duSista dag att ansöka är 2018-12-27
FöretagHotell Bruksvallsliden AB
KontorsadressMyhrsvängen 5
Jobbnummer 4478871
Observera att sista ansökningsdag har passerat.