Kock
Region Gotland, Köksområde Visby 1 / Kockjobb / Gotland
2015-04-28
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Kock" (publicerad 2015-04-28) ⬅️
Visa alla kockjobb i Gotland,
Västervik,
Valdemarsvik,
Oskarshamn,
Borgholm eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Region Gotland, Köksområde Visby 1 i Gotland Som en del av Region Gotland utvecklar och erbjuder serviceförvaltningen effektiva tjänster inom ekonomi, HR, IT, telefoni, städ, transport, varu- och måltidsförsörjning samt medborgarservice. Våra cirka 530 medarbetare månar om kvalitet och service gentemot våra kunder, vilka i huvudsak är regionens andra förvaltningar.
Köket är ett av 27 tillagningskök inom Regionens Måltidsförsörjning. Inom köksområdet, som är ett av 5 på Gotland finns det 9 tillagningskök och ett serveringskök. Norrbacka skolan är ett av tillagningsköken där det produceras måltider till den egna skolan och skickas till förskolor, skolor och fritids i Visby. Köket har produktion alla vardagar under året. I köket tillagas ca 650 lunch per dag.
Publiceringsdatum2015-04-28ArbetsuppgifterFörbereder och tillagar måltider, även specialkoster, på ett kulinariskt, ekonomisk och rationellt sätt, utifrån gällande förutsättningar. Medverkar vid inköp av råvaror och andra förbrukningsvaror. Kan även förekomma att vara behjälplig vid vikarieanskaffning. Ansvarar för att följa regelverk och rutiner kring egenkontrollprogram,verksamhetssystem och maskininstruktioner. Engagerad i kund-/gästkontakter för att aktivt bidra till ständiga förbättringar kring utveckling av service, utbud och kvalitet. Delta i arbetsrotation där även arbetsuppgifter såsom servering, disk och städning ingår.
KvalifikationerVi söker dig som har tydligt kundfokus och kan tillföra nytänk och engagemang till vår verksamhet. Vi ser gärna att du har en dokumenterad restaurangutbildning, 3-årigt gymnasium inriktning restaurang och måltidsservice eller KY-utbildning eller annan utbildning/erfarenhet som vi bedömer är likvärdig.
Då inriktningen är att öka ekologiskt, närproducerat och att mer lagas från grunden så är kunskaper om råvaror och dess användande i matlagning och olika matlagningsmetoder önskvärt. Kunskap om egenkontrollprogram, datorvana, ekonomi och specialkoster.
Du är en person som kan se helheten och kan utveckla och inspirera arbetskamraterna för förbättring och utveckling av verksamheten.
Körkort erfordras.
ÖVRIGT
Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver komma i anspråk för person med företrädesrätt samt att tjänsteunderlaget kvarstår.
Inför rekryteringsarbetet har vi på Region Gotland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Varaktighet, arbetstid
Deltid. sysgrad 81,25% Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2015-06-01 , upphör: 2015-12-31 .
ErsättningEnligt avtal.
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2015-05-24
Ange följande referens när du ansöker: A469570
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktSofie Leksäther, Enhetschef 0498-269504
Facklig kontaktKommunal 0498-26 90 00
FöretagRegion Gotland, Köksområde Visby 1
AdressRegion Gotland, Köksområde Visby 1
Region Gotland
62181 Visby
KontorsadressVisborgsallén 19 Visby
Jobbnummer 2268293
Observera att sista ansökningsdag har passerat.