Grand Hôtels Festvåningskök söker souschef
AB Nya Grand Hotel / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos AB Nya Grand Hotel i Stockholm Grand Hôtel Stockholm är ett femstjärnigt de luxe hotell och det enda svenska hotellet som är medlem i The Leading Hotels of the World. Grand Hôtel är en välkänd profil och ett självklart val för den besökare som kräver och uppskattar unik service och miljö. Här bedrivs hotell-, konferens-, festvånings- och restaurangverksamhet, där bl. a. Verandan, Cadierbaren och nyöppnade Mathias Dahlgren ingår. Grand Hôtel Stockholm är ett helägt dotterbolag till Investor
På Grand Hôtel i Stockholm bedrivs en omfattande restaurangverksamhet och vi söker nu en Souschef till vårt festvånings kök. Du ska vilja laga internationell- och svensk mat med förstklassiga råvaror. Service och kvalitet ska vara två viktiga begrepp för dig.
Du är en av två souschefer och vi arbetar i ett ungt team där samarbetsförmåga och
flexibilitet är viktigt.
Du skall ha kockutbildning och hunnit arbeta minst 5 år inom detta yrke.
Grand Hôtel erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete. För rätt person erbjuder Grand Hôtel även goda möjligheter till professionell- och personlig utveckling i form av bl a ett heltäckande utbildningsprogram. Vi arbetar aktivt med personalvård och har exempelvis infört ett personligt friskvårdskonto.
Välkommen med din ansökan senast 20 december 2007.
Publiceringsdatum2007-12-07Anställningstyp/arbetstiderTillsvidareanställning
ErsättningEnligt avtal
KontaktDan Holmberg, 086793505 Arbetsnummer
Så ansöker duhttp://gs17.globalsuccessor.com/fe/tpl_novare09.asp?newms=hmSista ansökningsdag 2007-12-20
FöretagAB Nya Grand Hotel
Box 16424
10327 STOCKHOLM
Telefonnummer: 08-6793500
Mer information på
http://www.grandhotel.se Jobbnummer 68935
Observera att sista ansökningsdag har passerat.