Food and Beverage Manager till Clarion Hotel Gillet i Uppsala

Clarion Hotel Gillet / Receptionistjobb / Uppsala
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla receptionistjobb i Uppsala, Östhammar, Sigtuna, Österåker, Håbo eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Clarion Hotel Gillet i Uppsala, Helsingborg eller i hela Sverige

Clarion Hotel Gillet har funnits sedan 1890 i Uppsala. Med sina 160 rum, bar, restaurang, relaxavdelning med pool och utvecklade konferensmöjligheter ligger Gillet i en klass för sig i Uppsala och är stadens ledande hotell. Restaurangen Kitchen & Table har också etablerat hotellet som en naturlig mötesplats i staden.

Kitchen & Table öppnade på Clarion Gillet i mars 2013 och har på kort tid blivit en av Uppsalas mest populära restauranger. Restaurangens koncept drivs av erkända kocken Marcus Samuelsson och Clarion Hotels.

Vi som arbetar på Clarion Hotel Gillet brinner för det vi gör och har ett passionerat förhållningssätt till möten med människor! För oss är det viktigt med medarbetare som känner sig uppskattade, önskade och älskade. Att vi känner lust och glädje inför att skapa resultat och driva försäljning. Vi är alltid hungriga på nya kreativa lösningar som skapar extra ordinära gäst upplevelser.

Vi söker nu en erfaren och resultatsugen Food & Beverage Manager till Clarion Hotel Gillet

Vi söker dig som är en erfaren och resultatinriktad ledare som är van att driva gruppen mot tydliga mål. Tjänsten innebär att du deltar i driften och har administrativt ansvar. Vi sätter stort värde på att du är en god lagspelare som tycker om att ta ansvar för vad du gör.

Du rapporterar direkt till hotellets direktör/VD och ingår i hotellets ledningsgrupp, avdelningar som ingår i ditt övergripande ansvar är Kitchen & Tables restaurangkoncept, kök, bankett/events och konferens, frukost och bar verksamhet.

Du ansvarar för:

• Personal och resultatansvar för ovanstående avdelningar, vidareutveckling av medarbetare och framtagning av att verktyg finns för att nå uppsatta mål.
• Utveckla och uppdatera kedjans koncept och hotellets behov för olika målgrupper.
• Uppföljning av kalkyler på mat och dryck, lönsamhetskalkyler och ekonomiska analyser.
• Ansvara för prognoser och ekonomisk rapportering
• Driva aktiv merförsäljning och skapa engagemang i teamet
• Ansvara för att säkerställa servicegraden till våra gäster genom kompetensutveckling
• Ansvara för att lagar och avtal följs
• Bidra med ett brinnande engagemang för hela hotellet så att hotellet skall bli framgångsrikt.

Egenskaper vi ser som viktiga hos vår framtida Food & Beverage Manager:

• Minst 6 års erfarenhet från hotell & konferens & restaurangbranschen
• Framåtsträvande och resultatinriktad
• Positiv och starkt drivande med förmåga att leda, entusiasmera och utveckla sina medarbetare.
• Ett passionerat intresse och kunskap inom mat och dryck
• Lång erfarenhet av att leda olika team tillsammans mot målet
• Ekonomisk erfarenhet och kunskap av prognos och analysarbete
• Dokumenterat goda resultat

Clarion Gillet förväntar sig att du genomför ditt arbete med stor passion, personlighet, energi, mod och begeistring.

Alla ansökningar sker via easycruit, sista ansökningsdag är 20 augusti 2014

Publiceringsdatum
2014-08-08

Arbetstider och omfattning
heltid dag heltid

Ersättning
enl avtal

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2014-08-20
Ansökan kan skickas till e-postadress: susanne.boije.fredlund@choice.se
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Kontakt
Susanne Boije Fredlund

Företag
Clarion Hotel Gillet

Adress
Clarion Hotel Gillet
Dragarbrunnsgatan 23
75320 Uppsala

Kontorsadress
Dragarbrunnsgatan 23

Jobbnummer
1957230

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Clarion Hotel Gillet

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Clarion Hotel Gillet: