Fazer Food Services söker köksmästare till Vidsel
Fazer Food Services Sverige / Kockjobb / Jokkmokk
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Jokkmokk,
Gällivare,
Arjeplog,
Älvsbyn,
Arvidsjaur eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Fazer Food Services Sverige i Jokkmokk,
Älvsbyn,
Arvidsjaur,
Boden,
Kiruna eller i
hela Sverige Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr-, kex- och spannmålsprodukter samt måltids- och cafétjänster av hög kvalitet. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till cirka 40 länder. Fazers framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Fazer-koncernens omsättning 2015 uppgick till mer än 1,5 miljarder euro och antalet anställda till närmare 15 000.
Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Fazer och nya varumärket Tastory. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.
Vi skapar smakupplevelser
Fazer Food Services Sverige söker en driven och engagerad köksmästare till personalrestaurangen beläget på provplats Vidsel. Restaurangen tillagar och serverar lunch, men även catering inom området förekommer.
Vi söker dig som är van att hålla koll på allt som rör både kök och restaurang. Du har flerårig vana av husmanskost och à la carte. Ditt intresse och din kunskap för mat tar vi för given. Vi söker en sann inspiratör som med energi och kunskap får både kollegor och köket att utvecklas.
Du ska ha ett vant öga som även håller koll på vad som händer ute i restaurangen. Du har blick för vad som behöver göras och ser till att det blir gjort. Du kommer även att ha det dagliga personalansvaret, med allt vad det innebär. För att greppa denna tjänst fodras det att du har mångårig yrkesvana och ett välutvecklat sinne för allt som rör restaurangen.
För att trivas hos oss krävs det att du är handlingskraftig, flexibel och strävar efter en hög servicenivå. Med begreppet smakupplevelse formar vi våra menyer till nyttiga och välsmakande måltider. Du förväntas vara delaktig och aktiv kring våra bufféer dagligen. Detta ger en fin möjlighet att prata mat och skapa en fin gästkontakt. Genom ett flexibelt och tydligt ledarskap är du den drivande och stödjande i kökets koncept och utveckling.
Utöver de vanliga sysslorna i ett kök ingår administration såsom egenkontroll, kostnadsberäkning samt beställning av varor. Dessa arbetsuppgifter kräver god datavana. Vi förutsätter att du har goda ledaregenskaper, ekonomiskt sinnelag och förmåga att entusiasmera dina medarbetare samt att du har lätt för att samarbeta.
Arbetstid: Heltid kvällar och helger kan förekomma
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.
Vi tillämpar (6) sex månaders provanställning
Vill du veta mer?
För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Sektorgruppchef Niklas Lejon 0730-559486
Sista ansökningsdag 2017-03-05
Intervjuer kommer att ske löpande.
Fazer Food Services har kollektivavtal med Unionen. Klubbordförande Ann-Charlotte Bäckström, tel 070-598 73 06,
lotta.n.backstrom@fazer.comVaraktighet, arbetstid
1 -
Publiceringsdatum2017-02-20ErsättningEnligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2017-03-05
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagFazer Food Services Sverige
AdressFazer Food Services Sverige
Lindhagensgatan 120
10425 Stockholm
KontorsadressLindhagensgatan 120
Jobbnummer 3330852
Observera att sista ansökningsdag har passerat.