Fazer Food Services söker en driftig Kock till Nacka strand
Fazer Food Services Sverige / Chefsjobb / Nacka
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla chefsjobb i Nacka,
Kristinehamn,
Karlskoga,
Storfors,
Lekeberg eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Fazer Food Services Sverige i Nacka,
Karlskoga,
Degerfors,
Hallsberg,
Karlstad eller i
hela Sverige Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr-, kex- och spannmålsprodukter samt måltids- och cafétjänster av hög kvalitet. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till cirka 40 länder. Fazers framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Fazer-koncernens omsättning 2015 uppgick till mer än 1,5 miljarder euro och antalet anställda till närmare 15 000.
Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Fazer och nya varumärket Tastory. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.
Vi skapar smakupplevelser
Du ska vara en engagerad och strukturerad kock med passion för mat och service. Restaurang Fazer Nacka är belägen i Nacka Strand i Stockholm. Vi serverar ca 250-350 lunch per dag samt ombesörjer café, catering och eventverksamhet i området. Vi tror att du är en glad, positiv och flexibel person. Du kan ta egna initiativ, är självgående och tycker om att ta ansvar. Våra värderingar, kunden i fokus, utmärkt kvalitet och samarbete, utgör grunden för vår verksamhet.
Tjänsten innebär:
• Praktiskt arbete i den dagliga driften i kök och restaurang, brödbak
• Dagliga kontakten med gäster
• Catering
• Ansvar för att egenkontrollen
• Menyplanering tillsammans med köksmästare
• Lager, råvaruhantering och inventering
Våra förväntningar på dig är:
• Älskar mat och människor
• Att du är kostnadsmedveten
• Att du har mycket god samarbetsförmåga.
• Att du har minst fem års erfarenhet arbete i kök
• Att du brinner för att ge bästa gästservice
Publiceringsdatum2017-01-18Kvalifikationer• Utbildad kock
• Erfarenhet av självständigt arbete med gott ekonomiskt resultat
• Bibehållen god arbetsmiljö
• Datavana
• Svenska flytande i tal och skrift
Vill du veta mer?
För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta: Restaurangchef Emilie Pripp 073-083 21 20 eller
emilie.pripp@fazer.comArbetstid: Heltid, dagtid (kvällar och helger förekommer)
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde 1 februari
Vi tillämpar (6) sex månaders provanställning
Vi tillämpar löpande urval
Sista dag att ansöka är snarast dock senast 2017-01-27
Placeringsort: Stockholm, Nacka
Fazer Food Services har kollektivavtal med HRF
Facklig förtroendeman är Margareta Granda-Berg Telefonnummer: 08-470 7281 alt. 070-329 81 12
Varaktighet, arbetstid
1 -
ErsättningEnligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2017-01-28
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagFazer Food Services Sverige
AdressFazer Food Services Sverige
Lindhagensgatan 120
10425 Stockholm
KontorsadressLindhagensgatan 120
Jobbnummer 3268700
Observera att sista ansökningsdag har passerat.