Driftsnära Operativ chef till Fastfood
Gröna Lund / Chefsjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla chefsjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Gröna Lund i Stockholm,
Norrköping eller i
hela Sverige Gröna Lund är Sveriges äldsta tivoli och omfattar 30 attraktioner, sex restauranger samt ett varierat utbud av lotterier, 5-kampsspel och mat- och snackskiosker. Tivolit bjuder även på en mängd underhållning i form av konserter, dans och barnunderhållning. 2015 hade Gröna Lund ca 1300 anställda under säsong och besöktes av ca 1,4 miljoner gäster, vilket gör tivolit till en av landets ledande besöksattraktioner.
Gröna Lund är en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Aquaria, Furuvik och Skara Sommarland.
Snirkliga berg- och dalbanor och fria fall från hissnande höjder i all ära - men vad vore ett besök på Gröna Lund utan glass i stora lass, snurrig sockervadd och smakrika hamburgare? Nu letar vi efter dig som, tillsammans med dina 350 medarbetare, vill skapa fantastiska smakupplevelser för 1,5 miljon barn och vuxna varje år!
Som Operativ Chef på Fastfood är du länken mellan det strategiska arbetet och driften av Gröna Lunds 33 fastfoodenheter. I rollen ingår planering av resurser, utbildning, rekrytering, arbetsledning och utveckling av rutiner och arbetssätt inom avdelningen. Du ansvarar också för rekrytering och utbildning av våra säsongschefer och är deras närmsta chef. Under säsong är driften ditt främsta fokus och du arbetar aktivt med att coacha dina medarbetare mot uppsatta mål för såväl gästnöjdhet som kvalité och försäljning. I tjänsten ingår också ett arbetsmiljöansvar för funktionen.
Till denna roll söker vi en serviceinriktad, kreativ och lösningsorienterad person då förutsättningar och behov växlar med säsongen och under året. Du har flerårig erfarenhet av ledarskap och brinner för att leda och coacha andra. Du har god kunskap inom hygien och livsmedelshantering samt sätter säkerhet och kvalité i fokus. Vidare har du ett ekonomiskt tänk och trivs i ett arbetsklimat som kännetecknas av samarbete och där nya tankar och idéer alltid välkomnas.
Goda kunskaper i excel och erfarenhet av presentationsteknik är det meriterande
Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning initialt. Lön enligt överenskommelse. Arbetstiderna är varierande och det ingår arbete på kvällar och helger.
Sista ansökningsdagen är 1 december. Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.
Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Anna Linander på
anna.linander@gronalund.com. Har du frågor om rekryteringsprocessen kontakta Anja Ringdahl på
anja.ringdahl@parksandresorts.comVaraktighet, arbetstid
Heltid/ Ej specificerat
Publiceringsdatum2016-11-18ErsättningEnligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2016-12-01
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagGröna Lund
AdressGröna Lund
Lilla Allmänna gränd 9
11521 Stockholm
KontorsadressLilla Allmänna gränd 9
Jobbnummer 3168048
Observera att sista ansökningsdag har passerat.