Bli vår Måltidsutvecklare och avdelningschef - Spännande Smakupplevelser!

Region Kronoberg, Regionservice / Kockjobb / Växjö
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Växjö, Alvesta, Uppvidinge, Lessebo, Hylte eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Region Kronoberg, Regionservice i Växjö, Tingsryd, Ljungby eller i hela Sverige

Är du redo för spännande utmaningar och brinner för nytänkande? Då är vi din nästa arbetsplats! Vi söker en engagerad Måltidsutvecklare och Avdelningschef som vill vara en nyckelspelare inom måltidsverksamheten på Centrallasarettet i Växjö. Här blir du en del av ett dedikerat team som kombinerar sin passion för matlagning med hållbarhet och kvalitet.

Kost och restauranger är organiserade inom regionservice i Region Kronoberg. Verksamheten ansvarar för måltider inom Region Kronoberg och driver tillagningskök i Ljungby och Växjö för patientmåltider, personalrestauranger och kaffeservice. Verksamheten består av ca 80 medarbetare och tillagar ca 600 000 måltider per år. Region Kronobergs måltidsverksamhet är KRAV-certifierade och det är vi stolta över.

Region Kronobergs chefer är modiga och motiverade ledare. I din ledarroll har du förmågan att se till helheten och skapa förståelse genom att förmedla sammanhanget. Genom att du agerar konsekvent och visar tillit till medarbetarna skapar du engagemang och delaktighet, nytänkande och kreativitet. I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Publiceringsdatum
2023-10-04

Arbetsuppgifter
Som måltidsutvecklare erbjuder vi ett spännande arbete där du får möjlighet att utveckla måltider och driva verksamheten framåt. Kost och restaurangers uppdrag är att tillgodose kundens behov i enlighet med lagstiftning, verksamhetens mål och riktlinjer samt rådande förutsättningar. Ditt arbete innefattar att analysera idéer och trender som du sedan delar med ledningsgruppen för dialog. Du kommer även att ansvara för att kvalitetssäkra våra patientmenyer inklusive specialkost, och ha nära samarbete med våra vårdavdelningar samt använda vårt kostdatasystem matilda.

I rollen som avdelningschef kommer du arbeta såväl strategiskt som operativt med att leda och utveckla avdelningen och dess medarbetare mot gemensamt uppsatta mål. Du har det övergripande ansvaret för avdelningen, vilket innefattar ekonomi-, arbetsmiljö- och personalansvar för ca 10 medarbetare. Du ingår i ledningsgruppen för kost och restauranger.

Då det är en kombinationstjänst som måltidsutvecklare och avdelningschef är det viktigt att du som person har förmågan att fördela din tid rätt och hitta en god struktur i det dagliga arbetet.

Vi vill vara drivande i att utveckla goda och hållbara måltider för patienter, besökare och restauranggäster. Vi utvecklar löpande våra menyer och arbetssätt i samarbete med medarbetare i kök och på vårdavdelningar.

Vi erbjuder dig:
• En stor möjlighet att påverka, utveckla och bygga upp verksamheten
• Interna och externa chefsutbildningar
• Ett omfattande introduktionsprogram för dig som ny chef i Region Kronoberg

Kvalifikationer
Vi söker dig som:

• Är nytänkande och har ett starkt intresse av att arbeta med utveckling och ständiga förbättringar.
• Etablerar trovärdighet; tvekar inte att anta utmaningar och förmedlar energi i kommunikationen med andra.
• Gillar att driva projekt i mål och skapar motivation hos andra
• Ser vikten av att samarbeta och att skapa goda relationer
• Förmedlar information tydligt och enkelt och lyssnar effektivt för att skapa förståelse
• Utvecklar effektiva och genomförbara lösningar på utmaningar
• Har förmåga att se till helhet och prioriterar utifrån övergripande strategier
• Drivs av att arbeta mot uppsatta mål och arbetar uthålligt för att uppnå dessa
• Initierar, driver och följer upp utveckling av våra produkter och tjänster i nära dialog med våra kunder
• Följer trender och håller dig uppdaterad inom området offentliga måltider
• Trivs i en miljö med högt tempo

I övrigt främjar du en kultur som stödjer Region Kronobergs värdegrund; respekt för människan. Du strävar efter ett kommunikativt ledarskap och är tillgänglig för dina medarbetare. Kan och/eller har intresse för arbete med gruppers utveckling.

Du som söker har en högskoleexamen som kostekonom eller annan relevant eftergymnasialutbildning med koppling till branschen som gastronom och/eller har motsvarande/ likvärdig erfarenhet inom branschen t. ex erfarenhet inom offentliga måltider. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med IT-system för måltidshantering såsom matilda.
Vi ser gärna att du tidigare har arbetat som chef.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ersättning
Månadslön

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2023-10-26
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Arbetsgivarens referens
Arbetsgivarens referens för detta jobb är "SHV 49/23".

Omfattning
Detta är ett heltidsjobb.

Arbetsgivare
Region Kronoberg (org.nr 232100-0065)

Arbetsplats
Region Kronoberg, Regionservice

Kontakt
HR-konsult
Sofie Bång
sofie.bang@kronoberg.se
0470-58 35 39

Jobbnummer
8163889

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Region Kronoberg, Regionservice

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Region Kronoberg, Regionservice: