Vi utökar vårt team utav kallskänkor/kockar!
Radisson Blu Waterfront Hotel & Stockholm Waterfront Congress Ce / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Radisson Blu Waterfront Hotel & Stockholm Waterfront Congress Ce i Stockholm Stockholm Waterfront Congress Centre har tagit form. Sverige ett nytt modernt kongresscentrum mitt i hjärtat av Stockholm. Förutom svindlande utsikt över Stadshuset och Riddarfjärden erbjuds spännande lösningar för alla typer av sammankomster och evenemang för upp till 3 000 personer. Radisson Blu Waterfront Hotel, ihopbyggt med kongressen, har 414 rum, restaurang, bar och gym.
Dags att utmana dig själv?
Vi söker nu nya glada kollegor till vårt allt växande team av kockar till Radisson Blu Waterfront Hotel och Stockholm Waterfront Congress Centre. Som Kallskänka/Kock rapporterar du till vår Sous Chef. I köket behöver vi dig som är genuint matintresserad och har en känsla för kvalitet. Vill du arbeta på ett spännande hotell & kongress anläggning i en internationell miljö är det här något för dig.
HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER:
• Tillredning av luncher, konferensfikor och middagar
• Att säkerställa att samtliga riktlinjer följs uppsatta av din Sous Chef
• Skapa välfungerande rutiner tillsammans med din Sous Chef och ditt team
• Att aktivt arbeta med HACCP och egenkontroll
DIN PROFIL:
• Dokumenterad branschutbildning samt minst 3 års yrkeserfarenhet
• Du har ett genuint intresse för matlagning, vill arbeta med högkvalitativa råvaror och har en hög ambitionsnivå.
• Du har en positiv serviceattityd gentemot gäster och medarbetare.
• Du har god samarbetsförmåga och ett brinnande matlagningsintresse
• Möjlighet att arbeta dag-, kvälls- samt helgpass. Behärskar svenska, engelska flytande i så väl tal som skrift.
VI ERBJUDER:
• Ett utmanande arbete på ett kongress center och hotell mitt i Stockholm city
• Utvecklingsmöjligheter i en mycket attraktiv hotellkedja
• Anställningen är tillsvidare med en 6 månaders provanställning, heltid med oregelbundna arbetstider.
• Tillträde efter överenskommelse
För mer information om hotellet och kongressen se
http://www.radissonblu.com/waterfronthotel-stockholmAnsökan tas emot senast 31/7-2015. Vi rekryterar löpande.
Vill du veta mer om tjänsten kontakta Joppe Steen Senior Sous Chef,
joppe.steen@radissonblu.com 08-50506400 eller Pontus Wellen Executive Chef,
pontus.wellen@radissonblu.com 08-5050 6441.
Facklig kontaktperson HRF, Marcus Sambo, 08-5050 6000
Varaktighet, arbetstid
Heltid Tills vidare
Publiceringsdatum2015-06-11ErsättningFast
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2015-07-31
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagRadisson Blu Waterfront Hotel & Stockholm Waterfront Congress Centre
AdressRadisson Blu Waterfront Hotel & Stockholm Waterfront Congress Centre
Nils Erikssons Plan 4
10132 Stockholm
KontorsadressNils Erikssons Plan 4
Övriga kontaktuppgifter Jobbnummer 2333104
Observera att sista ansökningsdag har passerat.