Sous Chef, heltid
Radisson Blu Arlandia / Kockjobb / Sigtuna
2017-01-02
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Sous Chef, heltid" (publicerad 2017-01-26) ⬅️
Visa alla kockjobb i Sigtuna,
Österåker,
Håbo,
Upplands-Bro,
Upplands Väsby eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Radisson Blu Arlandia i Sigtuna,
Stockholm eller i
hela Sverige Radisson Blu Arlandia Hotel har 335 rum och 31 konferenslokaler, restaurang, cocktailbar samt pool- & relaxavdelning. Hotellet ligger 4 minuter från Arlanda Flygplats och ingår i Radisson Blu Hotels & Resorts, en av världens snabbast växande hotellkedjor.
Vi söker en entusiastisk och positiv person för en heltidstjänst till vårt team i restaurangen. Vårt kök innefattar a la carte, festvåning och bar. Tjänsten är en tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning. Nu har du chansen att vara med och utveckla restaurangverksamheten inom Radisson Blu Arlandia Hotel till Arlandas mest intressanta och kvalitetsmedvetna restaurant, kök och bar. Köket består av ett väl sammansvetsat och hårt arbetande team med hög kollegial lojalitet. Rapporteringen sker till Köksmästare. Är du intresserad av att arbeta på ett spännande hotell i en internationell miljö så är den här tjänsten något för dig.
HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER:
• Tillsammans med Köksmästaren ansvara för den dagliga driften.
VAD VI KRÄVER AV DIG:
• Dokumenterad erfarenhet av à la carte och beställningar.
• Känsla för hög kvalitet vad gäller produkt och service.
• Brinner för att laga god mat
• Flexibel, stresstålig, ansvarfull person med stark yrkesstolthet
• Köksekonomiskt tänkande/kunnande
• Mycket god samarbetsförmåga och positiv attityd
mot gäster och medarbetare.
• Talar ett skandinaviskt språk flytande samt kunna uttrycka dig på engelska i skrift och tal.
VI ERBJUDER:
• Heltidstjänst med sex månaders provanställning. Tillträde omgående.
• Ett spännande arbete i en internationell miljö.
• Goda transportmöjligheter till hotellet finns.
• Bra personalförmåner och friskvård
• För dig som vill utvecklas inom hotell & restaurangbranschen finns goda utvecklingsmöjligheter.
ANSÖKAN:
Frågor om tjänsten besvaras av Köksmästare Reidar Ward, 08-50 68 40 90. Senaste ansökningsdatum är den 15 januari 2017. Observera att urval och intervjuer kommer att ske löpande. Ansökan tas endast emot via extern länk nedan.
Varmt välkommen med din ansökan!
Varaktighet, arbetstid
Heltid Tills vidare
Publiceringsdatum2017-01-02ErsättningFast
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2017-01-16
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktJennie Berneron
jennie.berneron@radissonblu.com 0702-990004
FöretagRadisson Blu Arlandia
AdressRadisson Blu Arlandia
Box 103
19045 Stockholm-Arlanda
KontorsadressBox 103
Jobbnummer 3240491
Observera att sista ansökningsdag har passerat.