Semestervikariat, kockar, dagtid, till kostavdelningen USÖ Regi

Region Örebro län / Kockjobb / Örebro
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Örebro, Kumla, Hallsberg, Nora, Lindesberg eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Region Örebro län i Örebro, Kumla, Hallsberg, Nora, Lindesberg eller i hela Sverige

Är du en ansvarstagande och serviceinriktad person som söker ett meningsfullt arbete? Då har vi ett intressant jobb att erbjuda dig!

Publiceringsdatum
2022-02-23

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu serviceinriktade semestervikarier till vår kostavdelning. Tjänsten omfattar sedvanliga arbetsuppgifter i ett tillagningskök, tillagning av patient- och lunchrestaurangmåltider, egonkontroll/HACCP, portionering, dukning av patientmåltider samt för- och efterarbeten som disk- och rengöring.

Vi arbetar i olika arbetslag med olika arbetsuppgifter, där fokus ligger på patienten/kunden och vi präglas av ett bra samarbete inom köket för att leverera rätt kvalité i rätt omfattning.

Arbetstiden är dagtid, samt rullande schema dagtid på helg.


Kvalifikationer
Du skall ha en gymnasieutbildning inom storkök/restaurang eller liknande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är meriterande om du har erfarenhet av matlagning i storkök. Du måste vara ansvarstagande, ha servicekänsla och lätt för att samarbeta med andra. Du ska vara noggrann och stresstålig. För att arbeta hos oss måste du ha fyllt 18 år.

Du behärskar det svenska språket på ett sätt så att du kan kunna läsa, ta del av och förstå instruktioner. Då arbetet innebär mycket kontakt med kollegor, kunder och övrig personal så är det viktigt att du kan kommunicera bra på svenska.

Anställningsform:
Heltid, sommarjobb 11 dagar - 3 månader

Vår organisation:
Regionservice arbetar med service till Region Örebro läns verksamheter. Hos oss finns många olika arbetsuppgifter och yrken inom områden som administration, fastigheter, IT, medicinsk teknik, kundtjänst, kost, städ, transport och logistik. Regionservice präglas av stort engagemang för service, samverkan och utveckling av arbetsmetoder. Våra 850 medarbetare är vår främsta tillgång för att göra ett gott arbete med kunden i fokus.

Kostavdelningen har ett övergripande mål - att servera landets godaste mat på sjukhus. Vi arbetar med att öka andelen ekologiska måltider tillagade från grunden och utveckla menyer ur ett ekologiskt, klimatsmart och ekonomiskt perspektiv.
Vi servar med måltider på USÖ, Karlskoga- och Lindesbergs lasarett.
Kostavdelningen har cirka 70 medarbetare i länet.
Hemsida: Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län, läs mer på www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och ärendenummer till sökt tjänst. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Välkommen med din ansökan!

Övrig information
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Varaktighet, arbetstid
Heltid Vikariat

Ersättning
Månadslön

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2022-03-14
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Företag
REGION ÖREBRO LÄN

Arbetsgivarens referens
Arbetsgivarens referens för detta jobb är "Rs:2022:8".

Omfattning
Detta är ett heltidsjobb.

Arbetsgivare
Region Örebro Län (org.nr 232100-0164)

Arbetsplats
Region Örebro län

Kontakt
Gruppchef
Hulterström, Mikael
019-6026561

Jobbnummer
6372205

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Region Örebro län

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Region Örebro län: