Scandic Continental i Stockholm söker Souschef
Scandic Continental / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Scandic Continental i Stockholm Scandic Continental är Stockholms mest centrala affärshotell med 392 rum, 25 konferenslokaler, restaurang, café shop och barer. Hotellet har magisk utsikt över Stockholms takåsar, broar och vatten. Kvalitet och grönsaker är ledord i vårt spännande mat utbud. Hotellet är en självklar mötesplats med inbjudande och kreativ design och konferenslokaler på flera plan. Här kommer du ha chansen att starta morgonen i vårt utegym och avsluta dagen i Stockholms bästa rooftop bar på åttonde våningen. Allt detta i kombination med spännande arkitektur i en kontinental atmosfär. Scandic Continental är ett hotell där personalen vet vad det lilla extra för gästen är. Tillsammans skapar vi med glädje och stolthet de bästa gästupplevelserna.
Vilka är vi och vad kan vi erbjuda dig?
Vi är Nordens marknadsledande hotellkedja med nästan 230 hotell och 14000 medarbetare. I Stockholm är dina möjligheter i princip oändliga, med 15 hotell i Stockholm city och tre signaturhotell söker vi alltid efter nya stjärnor till vår organisation.
Inom Scandic är dina karriärmöjligheter helt obegränsade. Vi brukar säga att only the sky is the limit! Har du en härlig inställning och delar våra värderingar, då är du helt klart rätt person för oss och vi är rätt arbetsgivare för dig. Det är du och din insats varje dag som är biljetten till din framtid!
Som anställd på Scandic erbjuder vi bland annat:
Kollektivavtal
Utvecklingsmöjligheter med diverse utbildningsprogram
Friskvårdsbidrag
Är du vår nya Souschef?
Vi söker nu en souschef till vår konferensavdelning! Du är en driven och organiserad souschef som är van med att arbeta med banketter, luncher och fika. Vidare kommer du få vara en del av beställningar och planeringen. Du är även en positiv och engagerad lagspelare som med ditt genuina matintresse vill leverera smakupplevelser i världsklass. Du kan arbeta i ett högt tempo där du prioriterar och ser lösningar. Du är kreativ i ditt sätt att laga mat och levererar härliga smaker i enlighet med vårt koncept.
Vad är din roll?
Du är en del av teamet i köket, som har ett nära samarbete med restaurangen. Er prestation är otroligt viktig för Scandic då ni påverkar gästens matupplevelse och vistelse. Du ska:
Laga och leverera varierad mat som överträffar våra gästers förväntningar
Bidra till en härlig och effektiv arbetsmiljö i köket
Bidra till att din avdelning når uppsatta mål
Följa HACCP riktlinjer
Säkerställa att köket jobbar i enlighet med Scandics standard och koncept
Vi söker dig som har
En relevant utbildning/minst 3 års yrkeserfarenhet som souschef
Goda mat och dryckeskunskaper
Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
Kunskaper i engelska i tal
Meriterande
Erfarenhet av konceptstyrd verksamhet och att följa givna tidsramar
Information om tjänsten
Tjänsten är på 100 %
Passen är mestadels på dagtid men även kväll och helg kan förekomma
Önskat tillträde är omgående
Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Parisa Amoor på
parisa.amoor@scandichotels.comAlla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.
Välkommen med din ansökan via länken nedan!
Varaktighet, arbetstid
Heltid Tillsvidare
Publiceringsdatum2017-10-12ErsättningMånadslön
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2017-11-11
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktParisa Amoor
FöretagScandic Continental
AdressScandic Continental
Vasagatan Klara Vattugränd 4
11121 Stockholm
KontorsadressVasagatan Klara Vattugränd 4
Jobbnummer 3746695
Observera att sista ansökningsdag har passerat.