Restaurang Hjorten & Gösen söker köksmästare
Experis AB / Kockjobb / Flen
2022-06-17
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Restaurang Hjorten & Gösen söker köksmästare" (publicerad 2022-09-18) ⬅️
Visa alla kockjobb i Flen,
Katrineholm,
Eskilstuna,
Gnesta,
Vingåker eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Experis AB i Flen,
Katrineholm,
Eskilstuna,
Gnesta,
Vingåker eller i
hela Sverige .
Hotel Malmköping med restaurang Hjorten & Gösen söker nu dig som vill vara med och fortsätta vidareutveckla köket i vår restaurang.
Vilka är vi?
Vi erbjuder en avslappnad restaurang för våra gäster, där råvarorna som serveras reflekterar mycket av vad Sörmland har att erbjuda. Då vi ligger i "Hjärtat av Sörmland" är det inte långt till de lokala producenterna. Vår alldeles egna stolthet är nötkött från kreatur uppväxta och uppfödda på vår ägares egen "KRAV"-märkta gård, Sofielunds Gård. Allt nötkött som serveras i vår restaurang är alltså speciellt utvalt för oss och vi ser till att ta vara på alla delar av djuret. Vår restaurang rymmer ca 80 personer.
Vad ska du göra?
Vi är ett litet team som samarbetar över gränserna och den största delen av din dag tillbringar du i köket med matlagning. Vi lagar och bakar all mat från grunden och arbetar mycket med närproducerad mat och främst med vårt eget kreatur från Sofielunds gård.
Du kommer att ha det övergripande ansvaret för att köket har den bemanning som krävs för att gästerna ska betjänas i enlighet med vårt kvalitetskrav och ekonomiska tänkande. Det innebär bland annat att inköp av mat och planering av maträtter sker i en god balans mellan kvalitet och pris och att personal finns i erforderlig utsträckning samtidigt som effektivitet i arbetet upprätthålls så att personalkostnaderna begränsas. Vidare har du särskilt ansvar för att regler och riktlinjer för renhållning i köksutrymmena upprätthålls. I befattningen som köksmästare ingår att verka för ständiga förbättringar i enlighet med företagets mål och visioner.
Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar till hotellchefen.
Tillträde efter överenskommelse. Tjänsten är heltid och innefattar även vissa kvällar och helger
Vem är du
Du som söker har en gedigen erfarenhet av att leda det praktiska köksarbetet. Planering och köksekonomi är din hemmaplan. Vi lägger stor vikt på personkemi, yrkesstolthet och att du har ett öga för detaljer.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av följande;
* Kockerfarenhet
* Erfarenhet av personalansvar
* Erfarenhet av arbetsfördelning och schemaläggning
* Matkunskap
* Uppläggning av mat till fest och vardag
* Goda kunskaper om lagar och krav inom restaurang
Som person är du engagerarad, prestigelös och ansvarsfull samt trygg i din roll som ledare.
Publiceringsdatum2022-06-17Kontaktperson för detta jobbI denna rekrytering samarbetar Hotel Malmköping med Jefferson Wells. Vid frågor om tjänsten, kontakta Marie Gutke 070-377 54 27 alternativt
marie.gutke@jeffersonwells.seVaraktighet, arbetstid
Heltid Permanent
ErsättningNot Specified
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2022-07-15
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagExperis AB
Arbetsgivarens referens Arbetsgivarens referens för detta jobb är "3c1e1653-a017-".
Omfattning Detta är ett heltidsjobb.
Arbetsgivare Experis AB (org.nr 556855-1104)
Körkort För detta jobb krävs körkort.
Arbetsplats AB Hotel Malmköping
Kontakt Marie Gutke
+46703775427 Jobbnummer 6753626
Observera att sista ansökningsdag har passerat.