Produktutvecklare till Fazers bageri i Lidköping
Fazer Sweden AB / Kvalitetsbedömarjobb / Lidköping
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kvalitetsbedömarjobb i Lidköping,
Götene,
Skara,
Vara,
Grästorp eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Fazer Sweden AB i Lidköping,
Skövde,
Trollhättan,
Alingsås,
Uddevalla eller i
hela Sverige Fazer Bageri söker en Produktutvecklare till Lidköping
Varför ska du välja Fazer?
Vi söker en ny medarbetare till utvecklingsteamet inom Fazer Bageri. Du kommer att medverka i utvecklingen av våra framtida brödprodukter under några av Sveriges mest kända varumärken Fazer och Skogaholm. Som produktutvecklare kommer du att erbjudas ett utmanande och ansvarsfullt arbete i ett team av duktiga medarbetare. Tjänsten ingår i Produktutvecklings/Supply-organisationen och du rapporterar till Produktutvecklingschef.
Vi lägger stor vikt vid din personlighet då du kommer behöva samarbeta med många funktioner inom vår organisation. Samtidigt behöver du ha ett eget driv och klara av att leda dig själv på ett strukturerat sätt.
Som Produktutvecklare kommer du att:
• Arbeta med utveckling av process och recept till nya och befintliga produkter
• Driva och delta i såväl produktutveckling- som kvalitetsutvecklingsprojekt
• Arbeta med tester av nya ingredienser, både självständigt och i samarbete med leverantörer
• Bevaka utvecklingen inom området och identifiera nya möjligheter
• Aktivt föreslå och stödja förbättringar inom verksamheten
Vad bidrar du med till teamet?
Vi söker dig som har:
• Utbildning på högskolenivå gärna med inriktning livsmedel eller livsmedelskemi.
• Erfarenhet av arbete i projektform och med projektledning är meriterande men inte ett krav.
• Meriterande är arbetslivserfarenhet från livsmedelsindustrin och du får gärna ha erfarenhet av bröd och bakning.
• Goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift.
• Mycket god datorvana
Vi söker en kreativ och nyfiken person som även är analytisk och drivande. Du är strukturerad och kan hantera många arbetsuppgifter på samma gång. Du är utåtriktad och har en utpräglad känsla för service, har förmåga att se helheten och är en duktig problemlösare. Ett stort plus är självklart om du är genuint intresserad av bröd och mat.
Redo för ett välsmakande jobb? Ansök nu.
Ett mycket spännande och utvecklande arbete med några av branschens starkaste varumärken. En stimulerande och trevlig arbetsplats där du dagligen får samarbeta med duktiga kollegor
Hos oss finns goda utvecklings- och karriärmöjligheter i en spännande bransch och dessutom har vi konkurrenskraftiga anställningsvillkor.
Tjänsten är på heltid, tillsvidare och placerad i Lidköping och inleds med 6 månaders provanställning. Resor till våra övriga bagerier både i Sverige och utomlands förekommer i tjänsten.
Om du vill veta mer om tjänsten kontakta gärna Produktutvecklingschef Andreas Ulinder, mobil 0730522772.
Välkommen med din ansökan snarast möjligt! Dock senast den 2023-10-11. Ansökningarna hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Vi tar inte emot ansökningar via mejl.
Med fokus på matupplevelser, gör Fazer det möjligt att njuta av dagens bästa stunder. Vår mission, Mat med mening, bygger på vårt unika 130-åriga arv, djupa konsumentinsikter och innovationer för att skapa hållbara matlösningar för framtiden. Med våra ca 5 000 engagerade medarbetare fokuserar vi på konsumentprodukter, vår direkt till konsument-riktade verksamhet i Nordeuropa och export till ytterligare ca 40 olika länder. Vår verksamhet följer Fazers uppförandekod som baserar sig på koncernens värderingar och FN-initiativet Global Compact. Fazer-koncernens omsättning 2022 uppgick till 1,1 miljarder euro.
Northern Magic. Made Real.
Följ gärna Fazer på LinkedIn
Ersättning Enligt överenskommelse
Så ansöker du Sista dag att ansöka är 2023-10-11
Klicka på denna länk för att göra din ansökan Omfattning Detta är ett heltidsjobb.
Arbetsgivare Fazer Sweden AB (org.nr 556295-4486)
Arbetsplats SE Fazer Bakery
Jobbnummer 8100112
Observera att sista ansökningsdag har passerat.