Mei Rose Rooftop Bar & Bistro söker Souschef
Liseberg AB / Kockjobb / Göteborg
2024-07-03
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den aktuella platsannonsen "Mei Rose Rooftop Bar & Bistro söker Souschef" (sökbar t.o.m. 2024-12-15) ⬅️
Visa alla kockjobb i Göteborg,
Mölndal,
Partille,
Kungälv,
Lerum eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Liseberg AB i Göteborg Liseberg är en av Nordens ledande turistattraktioner med 3,4 miljoner gäster årligen. Verksamheten består av nöjespark, restauranger, teatrar och boende, och sysselsätter omkring 530 årsanställda och knappt 3000 säsongsanställda. Liseberg omsätter årligen ca 1,4 miljard kronor och ingår i koncernen Stadshus AB som är helägt av Göteborgs Stad.
Liseberg Grand Curiosa Hotel är en del av en helt ny plattform för våra gäster, varumärket Liseberg och för nya besöksanledningar till staden Göteborg. Nu söker vi dig som vill bidra till att forma gästernas hotellupplevelse!
Mei Rose är en kinesisk restaurang som ligger på hotellets Top Floor på våning 8, där sharing är vårt koncept och från vi hämtar inspiration från Hong Kongs street food market.
Följ med oss på en åktur genom de kinesiska smakerna och färgsprakande smakkonst! Här finns även grillkök & bar beläget på vår takterrass - där gästerna kan njuta som bäst av på sommaren och utsikten över Lisebergsparken.
Vi söker nu en souschef att förstärka vårt souschef team. Om du brinner för service, längtar efter nya utmaningar och är beredd att hugga i - ja då är du kanske den vi söker?!
Publiceringsdatum2024-07-03Dina arbetsuppgifterSouschefens främsta uppgift är att fungera som köksmästarens högra hand. Vid köksmästarens frånvaro planerar, leder och fördelar souschefen arbetet i köket. Du är väl insatt i gällande inköpsrutiner, delaktig i personalplanering och rekrytering, samt har en viktig roll i kökets utvecklingsarbete.
Som souschef kommer du att arbetsleda både van restaurangpersonal och nyutbildade medarbetare, ja, även oerfarna kollegor. Ditt uppdrag blir därför att coacha och vägleda varje medarbetare så att hen kan växa, trivas och utvecklas.
Vem är du?
Vi söker dig som har relevant restaurangutbildning och dokumenterad erfarenhet från restaurangkök, alternativt annan relevant erfarenhet. Du har god kännedom om livsmedelslagen och hantering av råvaror. Det är meriterande med erfarenhet från arbetsledande befattning inom kök gällande såväl driftsansvar och råvarubeställning som menyplanering.
Med din passion för mat och kompetens ser vi, utöver att bibehålla vår kvalitet och nöjda gäster, att du blir en naturlig och viktig del i att utveckla och driva våra koncept och medarbetare framåt. Gentemot dina kollegor är du en tålmodig och motiverande arbetsledare som med hjärta och klokhet finns tillhands som förebild och inspiratör.
AnställningsvillkorTjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillsättning enligt överenskommelse. Arbetstiden påverkas av verksamhetens behov vilket betyder att du kommer arbeta både dagtid, kvällar och helger. Tjänsten ligger under HRF:s avtalsområde.
Vi ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter då vi strävar mot en bred representation i organisationen.
Du är varmt välkommen att höra av dig om du har frågor om tjänsten till Restaurant Manager Jessica Hedberg, telefon 0722-144310.
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar därför tacksamt emot din ansökan så snart som möjligt, senast den 4 augusti. Välkommen att söka!
Ersättning Fast lön
Så ansöker du Sista dag att ansöka är 2024-08-04
Klicka på denna länk för att göra din ansökan Arbetsgivarens referens Arbetsgivarens referens för detta jobb är "2024/187".
Omfattning Detta är ett heltidsjobb.
Arbetsgivare Liseberg AB (org.nr 556023-6811)
Arbetsplats Liseberg Grand Curiosa Hotel, Liseberg AB
Kontakt Jessica Hedberg
031-400100 Jobbnummer 8784344
Observera att sista ansökningsdag har passerat.