Kreativa sous-chefer till vårt nya hotell Scandic Continental
Scandic Continental / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Scandic Continental i Stockholm Scandic Continental kommer att bli Stockholms mest centrala affärshotell med 392 rum, 25 konferenslokaler, restaurang, café shop och barer. Hotellet har magisk utsikt över Stockholms takåsar, broar och vatten. Kvalitet och grönsaker är ledord i vårt spännande mat utbud. Hotellet kommer att bli en självklar mötesplats med inbjudande och kreativ design och konferenslokaler på flera plan. Här kommer du ha chansen att starta morgonen i vårt utegym och avsluta dagen i Stockholms bästa rooftop bar på elfte våningen. Allt detta i kombination med spännande arkitektur i en kontinental atmosfär. Scandic Continental är ett hotell där personalen vet vad det lilla extra för gästen är. Tillsammans skaparvi med glädje och stolthet de bästa gästupplevelserna.
Drivs du av att leda på ett strukturerat och ansvarstagande sätt med kvalité i fokus? I så fall tycker vi att du ska läsa vidare.
Vi ser gärna att du på ett strategiskt och engagerande sätt kan motivera dina medarbetare i deras dagliga arbete. Vi söker dig med en stark drivkraft att vilja utveckla menyer och leda en grupp av medarbetare. Tillsammans ska vi bjuda våra gäster till vår unika restaurang The Market i form av dofter, smaker och matupplevelser.
Din roll som Sous-chef:
I ditt arbete kommer du vara en del av utvecklingen av menyer till hotellet tillsammans med köksmästaren. Samt kommunicera ut dessa till köket så att de håller våran höga standard. Du ska tillsammans med våra medarbetare utveckla restaurangen enligt konceptet, The Market. Hotellets köksverksamhet och ledarskap kommer vara två av dina fokusområden. Du kommer att vara ytterst ansvarig för kvalitet och personal när inte köksmästare är på plats. Du ska på ett exemplariskt sätt som Scandic Ambassadör vara ett föredöme i Scandics värderingar och ledarkompetenser. I övrigt kommer du att utveckla medarbetare i enlighet med Scandics policys. Du kommer att rapportera ditt arbete till Kökschef.
Vi söker dig som har:
Minst 5 års erfarenhet av liknande arbete Ledarskapserfarenhet Mat- och drycks kunskap Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
Vi ser gärna att du har:
Kunskap inom vegetarisk kost Ytterligare språkkunskaper
Tjänsten omfattar 100% tillsvidareanställning med start den 14:e Mars. Lön enligt överenskommelse.
Varierande arbetstider.
Vi kan erbjuda dig ett spännande arbete med goda utvecklingsmöjligheter i Skandinaviens största och ledande hotellkedja. Låter denna fantastiska möjlighet som något som passar dig? Sök redan idag då urvalsarbetet sker löpande!
Välkommen med din ansökan och CV via länken nedan.
Märk din ansökan med sous-chef.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Kökschef Niclas Fogelberg.
Niclas.Fogelberg@scandichotels.comVaraktighet, arbetstid
heltid Tillsvidare
Publiceringsdatum2016-01-11Ersättninglön enligt överrenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2016-01-31
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktNiclas Fogelberg
FöretagScandic Continental
AdressScandic Continental
Vasagatan Klara Vattugränd 4
11121 Stockholm
KontorsadressVasagatan Klara Vattugränd 4
Övriga kontaktuppgifter Jobbnummer 2609473
Observera att sista ansökningsdag har passerat.