Konfektyrmakare

Pärlans Konfektyr AB / Bagarjobb / Stockholm
2025-05-25


Visa alla bagarjobb i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Pärlans Konfektyr AB i Stockholm

Är du konditor eller bagare och vill lära dig bemästra hantverket att koka riktigt bra gräddkola i alla dess former? Vill du jobba i ett litet team i en växande organisation där det finns möjlighet att utvecklas? Då kanske det är dig vi söker som konfektyrmakare hos oss på Pärlans Konfektyr! Vi flyttade nyligen vår produktion till stora fina lokaler i Slakthusområdet och har nu några spännande år framför oss.

Publiceringsdatum
2025-05-25

Om företaget
Vi på Pärlans Konfektyr kokar kola, kolasås och andra sötsaker på rena, enkla råvaror enligt klassiska hantverksmetoder. Den första kolan såldes i december 2010 och i närheten av Nytorget på Södermalm finns vår butik och ursprungliga lilla kök som numera är en populär mjukglassbar. Idag är vår fabrik med produktion och kontor placerat i Slakthusområdet söder om Stockholm. Vi levererar dagligen vår kola till egen butik på Södermalm, ett stort gäng återförsäljare i Sverige och dessutom en hel del till andra länder som bland annat Norge, Tyskland och Finland.
Våra nya, större ytor i Slakthusområdet ger oss möjlighet att växa och förverkliga många av de idéer vi länge haft. Nu söker vi någon som vill vara med oss på den spännande resa vi har framför oss.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill lära dig hantverket och delta i vår dagliga produktion av kolor, kola i choklad, krokant och kolasås. Tanken är att du ska lära dig alla momenten i köket såsom att koka, doppa i choklad, slå in, etikettera etc. Du kommer jobba tätt tillsammans med ett mycket kunnigt, kreativt och engagerat gäng, och det är viktigt att vi kan backa upp varandra och är villiga att hugga in där det behövs.
Arbetet i köket är till stor del ett hantverk, även om vi numera även har en del maskiner. Det kräver fingertoppskänsla, ett stort kunnande och exakthet i sådant som temperaturer, tider och mängder.
Vi vill också att du tar en aktiv roll i att planera, förbättra och driva processer kring bl.a. optimering av produktion, råvaruflöden och hantering av maskiner. Utöver daglig produktion ser vi gärna att du har ett bredare ansvar och tar på dig andra uppgifter rörande t ex inköp, produktionsplanering och underhåll av maskiner.

Kvalifikationer
Vi söker en självständig och ansvarstagande person som är strukturerad, noggrann, flexibel och snabb. Du ska ha utbildning och tidigare erfarenhet av att jobba professionellt i kök. Produktion av konfektyr är naturligtvis ett plus, men inget krav, vi lär dig kolakokandet här hos oss.
Vi ser gärna att du med lätthet hanterar excel och andra digitala verktyg. Om du också har erfarenhet eller utbildning inom produktion, LEAN, logistik eller maskinteknik så är det meriterande.
Vi lägger stor vikt vid att du är en glad person, med härlig energi, som kan behålla ett gott humör och fokus även i stressade situationer. Vi förväntar oss att du har ett stort engagemang, gillar den lilla organisationen där vi jobbar nära varandra, är prestigelös, och vill utvecklas i din roll.
Typ av anställning
Heltid. Tillsvidare. Fast månadslön. Vi har kollektivavtal.
Start omgående. Vi tar emot ansökningar och kallar till intervju löpande och därför kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Jobbet är vanligtvis förlagt dagtid vardagar, men det kan förekomma jobb även kvällar och helger, speciellt under mer hektiska perioder som inför jul.

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2025-06-24
E-post: jobb@parlanskonfektyr.se

Arbetsgivarens referens
Arbetsgivarens referens för detta jobb är "konfektyrmakare".

Omfattning
Detta är ett heltidsjobb.

Arbetsgivare
Pärlans Konfektyr AB (org.nr 556802-4995)
Hallvägen 13 (visa karta)
121 62  JOHANNESHOV

Arbetsplats
Pärlans Konfektyr Fabrik & Kontor

Jobbnummer
9358376


Prenumerera på jobb från Pärlans Konfektyr AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Pärlans Konfektyr AB: