Köksmästare till Stjärnornas Krog, The Green Room och Rondo

Liseberg AB / Kockjobb / Göteborg
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Göteborg, Mölndal, Partille, Kungälv, Lerum eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Liseberg AB i Göteborg

Liseberg har något för alla.

Sedan 1923 har vi fått miljoner gäster och tiotusentals medarbetare att trivas och må bra. Hos oss väntar äventyr, musik, spel och grönskande trädgårdar. Och inte minst god mat - året runt.

Stjärnornas Krog, The Green Room och Rondo söker
KÖKSMÄSTARE (tillsvidareanställning)

Vi söker nu en ny köksmästare som har övergripande ansvar för samtliga tre restaurangers köksverksamhet. Restaurangernas omsättning ligger årligen runt 60 miljoner, och har totalt ett drygt tjugotal tillsvidareanställda medarbetare samt ytterligare 40 visstidsanställda medarbetare i samband med våra säsonger. Inom köksverksamheten finns runt tio tillsvidareanställda medarbetare, varav två souschefer stödjer köksmästaren i det operativa arbetet i köket.

Liseberg erbjuder en stor variation på mat med flera olika koncept och inriktningar. Nu söker vi dig som vill arbeta med tre av våra mest spännande restauranger.

På Stjärnornas Krog består menyn främst av grillrätter och hamburgare, matiga sallader och charkuterier. Under julen serveras här ett klassiskt julbord till uppemot 18 000 gäster.

The Green Room är en av få helt vegetariska restauranger i Göteborg. Här njuter våra gäster av en både nyskapande och välsmakande buffé - allt baserat på naturens godaste smaker.

På showkrogen Rondo, som besöks av upp till 1000 gäster per kväll, tillagas trerätters-menyer och eleganta tapasdelikatesser. Här förekommer även allt från luncher till banketter vid större evenemang och företagsevents året runt.

Publiceringsdatum
2017-12-21

Dina arbetsuppgifter
Som köksmästare leder du det operativa arbetet i köket. Du är synlig, närvarande och aktiv i verksamheten och säkerställer en hög kvalitets- och servicenivå gentemot gäst. Du har en viktig roll vid rekrytering och medarbetarsamtal och hanterar bemanningsplanering och schemaändringar. Vidare är du delaktig i uppdatering av arbetsmanualer och ansvarar för praktisk introduktion och arbetsplatsutbildning.

Du har utöver dina operativa uppgifter även uppgifter av administrativ karaktär, så som köksekonomi, lagerhållning, inköpsrutiner och inventeringar. Du arbetar nära restaurangchefen för att utveckla och förbättra verksamheten, och bidrar till ett gott samarbete mellan kök och restaurangdel. Du skapar förutsättningar för en öppen och trivsam arbetsmiljö och tar ett stort personligt ansvar gentemot dina kollegor genom att föredömligt efterleva gällande branschregler, vara en god arbetsledare och inspirera till kompetenshöjning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant restaurangutbildning och minst fem års dokumenterad erfarenhet från restaurangkök. Du behöver även bred erfarenhet från arbetsledande befattning inom kök gällande såväl driftsansvar som råvarubeställning, menyplanering samt schemaläggning. Du har tidigare arbetat med buffé och à la carte samt beställningsverksamhet, och är van vid höga volymer som ska levereras i snabbt tempo. Har du även arbetat med vegetariska rätter är detta en merit.

Med ditt intresse och din kompetens vill vi, förutom att bibehålla vår kvalitet och nöjda gäster, att du blir en viktig del av att utveckla och driva våra koncept framåt.

Du arbetar ansvarsfullt och med mål att leverera en högklassig måltid och har hög kännedom om livsmedelslagen och hantering av råvaror.

Anställningsvillkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiden följer Lisebergsparkens och restaurangernas öppettider och är förlagd till såväl vardagar som helger, dagtid som kvällstid. Under säsong behöver vi hög närvaro av våra medarbetare, vilket innebär att du har en särskild viktig operativ roll under sommar- och julsäsongen.

Har du frågor, är du varmt välkommen att kontakta Jason Alderton, Executive Chef, på telefon 0704-44 19 46.

Välkommen med din ansökan senast den 21 januari . Eftersom vi rekryterar löpande ser vi gärna din ansökan så snart som möjligt.

Lisebergs Restauranger
Affärsområde Restaurang består av Lisebergsparkens samtliga restauranger. Affärsområdeschefen har det övergripande ansvaret för affärsområdet, och har ett antal restaurangchefer samt personalkoordinator som stöd.

Liseberg
Liseberg är en av Nordens ledande turistattraktioner med 3,2 miljoner gäster årligen. Verksamheten består av nöjespark, restauranger, teatrar och boende. Liseberg ägs av Göteborgs Stad och sysselsätter ca 400 årsanställda och ca 2300 säsongsanställda. Bolaget omsätter årligen ca 1,1 miljard kronor.

Inom Affärsområde Park finns totalt sju affärsområden; Restaurang, Fast food, Attraktion, Spel, Shopping, Underhållning och Boende.

Varaktighet, arbetstid
100 %. Tillträde: Enligt överenskommelse tillsvidareanställning

Ersättning
Fast lön

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2018-01-21
Ange följande referens när du ansöker: 2017/214
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Kontakt
Jason Alderton 031-733 02 65

Företag
Liseberg AB

Adress
Liseberg AB
Nellickevägen 6
40222 Göteborg

Kontorsadress
Nellickevägen 6

Jobbnummer
3869647

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Liseberg AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Liseberg AB: