Köksmästare till Sabis krog Slagteriaktiebolaget, Fältöversten
Sabis / Kockjobb / Stockholm
2016-02-01
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Köksmästare till Sabis krog Slagteriaktiebolaget, Fältöversten" (publicerad 2016-05-02) ⬅️
Visa alla kockjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Sabis i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Huddinge,
Botkyrka eller i
hela Sverige Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Stockholms bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden : SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANG & DELI med 27 restauranger och 12 caféer samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Sabis omsätter ca 1 miljard SEK och företaget har idag ca 750 medarbetare. För mer information besök:
www.sabis.seSlagteriaktiebolaget utgår från Sabis historia av slakterier och är en bistro som även har ett härligt dryck- och caféutbud. Vi serverar frukost, fika, lunch och middag med fokus på kött, chark och lättsamma, fräscha rätter för gäster som är på språng. Restaurangen har ca 80 sittplatser. Vi arbetar efter Sabis grundvärderingar: alltid nöjd kund, ansvar och respekt. Besök gärna:
www.slagteriaktiebolaget.seDitt huvudsakliga ansvarsområde som köksmästare är att ha ytterst ansvar för: menyplanering, utbud, inköp och kvalité. Som köksmästare ansvarar du för ett team på ca 4-5 personer. Du ingår i restaurangens ledningsteam bestående av restaurangchef och köksmästare. På Sabis lagar vi all mat från grunden.
Vi söker en erfaren köksmästare som har kvalitet och matglädje i fokus samt erfarenhet av att starta upp en ny restaurang. Vi ser att du är driven och kreativ eftersom totalupplevelsen av mat, dryck och service ska vara hög och tempofylld på en händelserik adress. Det är viktigt att du dessutom har intresse av att utveckla frukost- och caféutbud.
Du har ett positivt och glatt lynne och tycker om att möta gäster. Du är självgående, driven och effektiv och älskar att befinna dig bland grytorna i köket och använda all din erfarenhet och kreativitet av att skapa ett attraktivt koncept. Vidare har du goda ledaregenskaper och brinner för att utveckla dig själv och ditt team.
Tillträde snarast. Restaurangen är öppen alla dagar kl. 08-21.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta driftschef Marcus Ekman tel. 0709-306957.
Välkommen med din ansökan! Alla ansökningar behandlas löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Varaktighet, arbetstid
Heltid -
Publiceringsdatum2016-02-01ErsättningEnligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2016-02-28
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagSabis
AdressSabis
Box 6015
10231 Stockholm
KontorsadressBox 6015
Övriga kontaktuppgifter Jobbnummer 2646097
Observera att sista ansökningsdag har passerat.