Köksmästare till Björk Topprestaurang och Fjällbar
Hemavan Alpint AB / Kockjobb / Storuman
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Storuman,
Sorsele,
Vilhelmina,
Malå,
Lycksele eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Hemavan Alpint AB i Storuman Inför hösten och vintersäsongen 2017/2018 söker vi köksmästare till Björk - Topprestaurang & Fjällbar
Björk ligger i Hemavans västra skidsystem och är den restaurang som ska leda utvecklingen för att fantastiska matupplevelser ska få gäster att välja Hemavan före andra alternativ för sin skidsemester. På Björk har vi ambitionen att laga mat från grunden med fina, lokala råvaror och med mycket kärlek.
Tjänsten sträcker sig från november till början av maj med möjlighet till förlängning för sommarsäsong 2018.
Ansvarsområden:
Att leda och fördela arbetet i restaurangens kök
Att skapa attraktiva menyer samt utveckla restaurangens produkt
Att i samarbete med restaurangchef driva kvalitetsutveckling och försäljning
Inköp och leverantörskontakter
Kvalitet och gästnöjdhet
Ansvar för köksekonomi och Ansvar för egenkotroll för livsmedelshygien
Intervjuer sker löpande och vi ber dig därför skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Har du frågor om tjänsten kan du kontakta Camilla Simonsson som ansvarar för restaurangerna,
camilla.simonsson@hemavantarnaby.comVi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och det kommer vara en viktig faktor vid rekryteringen.
Du har:
kärlek till matlagning och fina råvaror
Stor kunskap i grundläggande matlagning
Estetik och kreativitet i både matlagning och ledarskap
Glatt humör samt lösnings- och samarbetsorienterad mentalitet
En administrativ ådra och sinne för ordning och reda
Erfarenhet som arbetsledare med personalansvar
B-körkort och om du söker tjänsten på Björk är även förarbevis för Skoter en merit
Björk Topprestaurang & Fjällbar öppnade i december 2015 och är vårt nyaste tillskott bland våra backrestauranger. Restaurangen ligger uppe på fjället och kan endast nås med skidor eller arrangerade transporter med pistmaskin eller bandvagn. Den första säsongen blev väldigt lyckosam och under den andra säsongen blev vi som enda restaurang i Hemavan rekommenderade i White Guide Sverige. På Björk har vi en intention att hämta inspiration från världens alla hörn och skapa en internationell innovativ meny med lokala och ekologiska råvaror. Restaurangen är öppen dagtid samt vissa kvällar, från början av december till början av maj samt även sommarsäsong från början av juli till slutet av september. Björk har ca 70 platser inomhus samt en stor uteservering som framförallt är välbesökt i mars och april.
Publiceringsdatum2017-07-24ErsättningLön & Förmåner:
Heltid med månadslön enligt överenskommelse
Du ingår i restaurangavdelningarnas ledningsgrupp
Fritt skidpass (säsongspass)
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2017-08-22
Ange följande referens när du ansöker: Köksmästare
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktCamilla Simonsson
camilla.simonsson@hemavantarnaby.comFöretagHemavan Alpint AB
AdressHemavan Alpint AB
Centrumvägen 1
92066 Hemavan
KontorsadressCentrumvägen 1
Jobbnummer 3613372
Observera att sista ansökningsdag har passerat.