Köksmästare med helikopterperspektiv söks till Stockholms City
Fazer Food Services AB / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Fazer Food Services AB i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Järfälla eller i
hela Sverige Fazer-koncernen är ett familjeföretag grundat 1891; då öppnade Karl Fazer sitt första konditori i Helsingfors. I dag har Fazer-koncernen verksamhet i åtta länder och skapar smakupplevelser inom sina två affärsområden, Fazer Food Services och Fazer Bageri & Konfektyr. Kända varumärken är bl.a. Fazer, Skogaholm, Amica Dumle och Geisha. Koncernens omsättning var närmare 1,6 miljarder euro år 2011 och antalet anställda cirka 15 200. varav 2 700 i Sverige.Fazer Food Services är det ledande företaget inom måltidstjänster i Norden, och erbjuder måltidslösningar av stor variation. Fazer Food Services har över 1 100 restauranger i Norden och driver bland annat företagsrestauranger inom den privata och offentliga sektorn, studentrestauranger, caféer och erbjuder måltidstjänster för skolor och offentliga inrättningar. Fazer Food Services viktigaste varumärken är Karl Fazer, Fazer och Amica.
Fazer Food Services söker nu en person med stor passion för mat och service till Restaurang Bramaten. Restaurangen ligger centralt i Stockholm vid Sergels torg och SEB är uppdragsgivare. Restaurangen är en företagsrestaurangt med ca 1100 lunch/dag och den är inte öppen för allmänheten. Verksamheten omfattar också konferenscatering till hela huset, affärsluncher i ett flertal gästmatsalar och festvåning.
Som köksmästare kommer ditt ansvar att vara den dagliga driften av två kök.
Tillsammans med restaurangchefen och personalen ska du utveckla verksamheten och skapa smakupplevelser utöver det vanliga. Du kommer aktivt att leva efter Fazers värderingar; Kunden i fokus, Utmärkt kvalitet och Samarbete.
Att arbeta som köksmästare på Restaurang Bramaten kommer också att innebära ansvar för en relativt stor arbetsgrupp och en hel del admenistrativa uppgifter såsom planering av menyer, för- och efterkalylering m m. Det är därför viktigt att du har ett så kallat helikopterperspektiv på verksamheten och engagerar dig i alla delarna. Vi kommer att lägga stor vikt vid ledarskap.
Våra förväntningar på dig är:
Att du är mål- och resultatinriktad.
Att du är en engagerad ledare som har förmåga att skapa starka team och delaktighet hos dina medarbetare.
Att du har ett brinnande intresse för service, mat och dryck och inte är rädd för att prova nya trender.
Att du har mycket god samarbetsförmåga och hög integritet.
Att ständiga förbättringar är en naturlig del av ditt ledarskap.
Att du är lyhörd för uppdragsgivarens önskemål.
Publiceringsdatum2012-09-03KvalifikationerErfarenhet från ledande befattning i à la carte kök/storkök samt restaurang.
Svenska flytande och behärskar engelska språket i både tal och skrift.
Behärskar Microsoft Office-paketet.
Så ansöker duHar du ytterligare frågor kontakta restaurangchef Helene Urdin på tel 070-643 10 55.
Fazer Food Services har kollektivavtal med Unionen.
Klubbordförande Ann-Charlotte Bäckström, tel 070-598 73 06,
lotta.backstrom@fazer.comTjänsten söker du genom att skicka din ansökan till:
anna.hederstrom@fazer.comSista dag att ansöka är 2012-09-25
Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, då urval och intervjuer sker löpande.
Arbetstider och omfattningHeltid
ErsättningEnligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2012-09-25
Ange följande referens när du ansöker: 18949
Ansökan kan tyvärr inte göras via e-post.
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktEva Sternander
FöretagFazer Food Services AB
AdressFazer Food Services AB
Lindhagensg. 120
11251 Stockholm
Jobbnummer 1329347
Observera att sista ansökningsdag har passerat.