Kökschef till ICA Solna huvudkontor
Fazer Food Services / Kockjobb / Solna
2015-03-05
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Kökschef till ICA Solna huvudkontor" (publicerad 2015-03-18) ⬅️
Visa alla kockjobb i Solna,
Sundbyberg,
Stockholm,
Danderyd,
Lidingö eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Fazer Food Services i Solna,
Sundbyberg,
Stockholm,
Järfälla,
Sollentuna eller i
hela Sverige Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr och kexprodukter samt måltids- och cafétjänster. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till över 40 länder. Företagets framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Fazer-koncernens omsättning uppgick till knappt 1,7 miljarder euro år 2013, och antalet anställda är över 15 000. Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under varumärket Fazer. Fazer Food Services har cirka 1500 anställda och driver cirka 220 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.
Vi skapar smakupplevelser
Fazer Food Services driver sedan 4 år tillbaka restaurangerna på ICA i Sverige. Vi söker dig som tillsammans med oss vill vidareutveckla vår restaurang på ICA Solna HK. Vi serverar cirka 750 lunch per dag samt sköter catering, konferens- och vendingverksamhet i huset. En viss beställningsverksamhet förekommer i den dagliga driften samt kvällstid.
Vi söker nu en driftig och engagerande kökschef med mycket goda ledarerfarenheter. Vi söker dig som älskar att laga mat, är strukturerad, noggrann, kan ta egna initiativ och är van att arbeta självständigt. Du är en glad, positiv och flexibel person som har vilja att ständigt vilja förbättra och förändra. Du trivs som bäst när du får möta gästen och gör alltid det yttersta för att få gästen nöjd. Det är mycket viktigt att du är en lagspelare och att du gärna vill ta dig an att leda och utveckla köket o enheten i samarbete med vår restaurangchef.
Din tjänst innefattar både arbetssysslor i restaurangen, möte och dialog med våra gäster i matsalen och visst kontorsarbete.
Vi förutsätter att du arbetar efter Fazers värderingar som är Kunden i fokus, Utmärkt kvalitet och Samarbete.
Vi förväntar oss att du:
• Har minst 6 års operativ erfarenhet från restaurang och administrativt arbete.
• Är genuint matintresserad och har en modern "touch" i din matlagning
• Vill utveckla vår verksamhet tillsammans med övriga medarbetare
• Har dokumenterad erfarenhet av personalansvar, inköp och köksekonomi
• Är strukturerad och ansvarsfull
• Gillar att ta stort ansvar och av att leda ett team.
• Har lätt för att samarbeta och kommunicera, och är stresstålig
• Har mycket goda datakunskap
• Har kunskaper inom HACCP
• Behärska svenska och engelska i tal och skrift
• Har uttalad känsla för service
Tjänsten avser på heltid, tillsvidare med provanställning.
Arbetstiden är dagtid måndag till fredag, men viss kvällsverksamhet kan förekomma.
Lön enligt överenskommelse, kollektivavtal finns.
Tjänsten ska tillsättas 2016-04-01.
Vid eventuella frågor ring till restauranggruppchef Jessica Goldhahn, 0736-851515
Stämmer ovan in på dig är du välkommen att söka tjänsten.
Fazer Food Service har kollektivavtal med Unionen. Klubbordförande Ann-Charlotte Bäckström, nås via företagets växel, 08-470 72 00 om du har fackliga frågor.
Senast 2016-03-20 vill vi ha din ansökan.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.
Publiceringsdatum2015-03-05Arbetstider och omfattningHeltid, dagtid -
ErsättningEnligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2015-04-01
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagFazer Food Services
AdressFazer Food Services
Lindhagensgatan 120
10425 Stockholm
KontorsadressLindhagensgatan 120
Övriga kontaktuppgifter Jobbnummer 2193151
Observera att sista ansökningsdag har passerat.