Kökschef
Tråts Café & Bar HB / Kockjobb / Östhammar
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Östhammar,
Uppsala,
Heby,
Tierp,
Sala eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Tråts Café & Bar HB i Östhammar Tråts har 30 platser inne och ca 30 platser ute. Vi startade upp verksamheten hösten 2013 och är fortfarande under utveckling .
Vi erbjuder allt ifrån á la carte för slutet sällskap, luncher samt catering.
Vi söker nu en köksmästare som brinner för matlagning. Som person bör du vara stresstålig, ha förmåga att planera, organisera och arbeta självständigt. Du ska vara kvalitetsmedveten och ha en god känsla för service och kvalitet.
Vi söker en person med flerårig erfarenhet av att leda köksarbete. Du som kökschef skapar menyn och bidrar till att kontinuerligt förbättra matupplevelsen för våra gäster.
Du ansvarar för att regelverken kring mathantering och hygien följs. Andra uppgifter som du som kökschef ansvarar för och bör vara förtrogen med är: Bemanningsplanering, inköp, inventering och matkalkylering. Du ska tycka att det är roligt att arbeta i service och med ditt engagemang och din passion bidra till att stärka vårt varumärke samt utveckla vårt kök.
Du är en utåtriktad, självständig och nytänkande person med ett gediget intresse för mat. Du ska kunna arbeta under högt tempo samt besitta goda ledaregenskaper.
Eftersom det är en relativ nystartad verksamhet som är under utveckling så bör du vara flexibel och införstådd med varierande arbetstider. Tjänstgöringen är heltid och innebär dag/kväll och helgarbete.
Publiceringsdatum2014-08-18KörkortskravB
Arbetstider och omfattningTillsvidare
Heltid
ErsättningFast lön
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2014-09-15
Ansökan kan skickas till e-postadress:
tratscafeobar@gmail.comFöretagTråts Café & Bar HB
AdressTråts Café & Bar HB
Sjötorget 12
74231 Östhammar
KontorsadressSjötorget 12
Östhammar
Övriga kontaktuppgifterTelefonnummer: 070-2955913
E-postadress:
tratscafeobar@gmail.com Jobbnummer 1965740
Observera att sista ansökningsdag har passerat.