Köksbiträde, 50% tillsvidare med provanställn.

Gluntens Montessoriskola / Restaurangbiträdesjobb / Uppsala
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla restaurangbiträdesjobb i Uppsala, Östhammar, Sigtuna, Österåker, Håbo eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Gluntens Montessoriskola i Uppsala

Gluntens Montessoriskola är en fristående föräldradriven skola i Uppsala. Vi har drygt 70 medarbetare och ca 400 barn/elever. Barnen kan börja i förskolan som ettåringar och vara kvar i vår skolverksamhet till och med årskurs 9. Vi har motiverade elever och engagerade föräldrar. Glunten är också en arbetsplats med många unga, engagerade, flexibla och kompetenta medarbetare. Vi tillämpar KFO-avtalet.
Vi söker nu ett köksbiträde på 50 % tillsvidaretjänst med arbetstid alla vardagar 9.30-13.30 och med start 1 dec 2010. Du sköter utspisning i Gluntens matsal. I din ansökan vill vi att du beskriver dina erfarenheter inom detta område.
För tjänsten tillämpar vi en provanställningsperiod på 3 månader.
Välkommen med din ansökan!

Publiceringsdatum
2010-10-26

Arbetstider och omfattning
Tillsvidare
Deltid
Köksbiträde 50% tillsvidare

Ersättning
Fast lön
Fast lön. Individuell lönesättning tillämpas.

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2010-11-12
Ange följande referens när du ansöker: Köksbiträde 50% tillsvidare
Ansökan kan skickas till e-postadress: exp@glunten.se

Kontakt
Janne Eklund, Rektor, 070-560 42 24
Monika Wahlstedt, Bitr. rektor, 070-560 14 32

Facklig kontakt
Maria Lennep, 018-560 866 (Lärarförbundet)
Lotta Hagman, 018-560 862 (Kommunal)

Företag
Gluntens Montessoriskola

Adress
Gluntens Montessoriskola
Ekeby bruk 23:B1
75275 UPPSALA

Kontorsadress
Ekeby bruk 23:B1
75275 Uppsala

Kontaktuppgifter
Telefonnummer: 018-560869
Faxnummer: 018-510880
E-postadress: exp@glunten.se

Jobbnummer
762683

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Gluntens Montessoriskola

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Gluntens Montessoriskola: