Kockar till måltidsservcie
Svedala kommun / Chefsjobb / Svedala
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla chefsjobb i Svedala,
Staffanstorp,
Vellinge,
Trelleborg,
Skurup eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Svedala kommun i Svedala Svedala kommun växer och utvecklas. Mod, engagemang, öppenhet och hållbarhet är värdeord som präglar vår vardag. Vi söker nu en kollega som vill arbeta i Svedala kommun och som brinner för mat och måltider.
Uppdrag
Måltidsservice i Svedala kommun ansvarar för 27 kök inom förskola, skola och äldreomsorg. I våra kök arbetar 60 engagerade och erfarna kockar som bildar ett nära nätverk med bred kompetens och måltidsglädje. Nu söker utbildade kockar till Spångholmsskolan, pooltjänst, Hattstugans förskola och vikariat på Örtagårdens förskola.
Spångholmskolans restaurang i Bara serverar 650 elever i årskurs förskoleklass-9. Skolrestaurangen växer och planeras att byggas om 2020. Viktiga kompetenser på spångholmskolan är att vara resultatinriktad, komnikativ och insiativtagande. Du ska vilja vidareutveckla mer matlagning och bakning från grunden i stora volymer, vara träffsäker på smaker och ha ett brinnande intresse för skolmatens utveckling. Som kock inom skolan ska du tycka om att arbeta för elevers hälsa och göra klimatsmarta livsmedelsval som eleverna uppskattar och tycker om.
Pooltjänst/Toftängens äldreboende med helgtjänstgöring. Som pooltjänst kommer du ha en nyckelpostion för att det dagliga arbetet inom måltidsservice ska fungera. Tjänten innebär stor variation av arbetsuppgifter och arbetsplatser. Krav på körkort och bil. Viktiga kompetenser för pooltjänst/Toftaängen är att vara självgående, flexibel och ha helhetssyn.
Hattstugan förskola i Bara med tillagningskök där man arbetar ensam i köket. Köket serverar 75 barn fördelade på fyra avdelningar. Förskolan har under två års tid arbetat aktivt med måltidspedagogik och matsvinn i projektet översta steget. Hattstugan har fått pris av kost och näring för sitt goda samarbete mellan måltid och pedagogik. Viktiga kompetenser på Hattstugan är att vara självgående, resultatinriktad och strukturerad.
Örtagården förskola i Svedala med ett mottagningskök där man arbetar ensam i köket. I förskolerestaurangen serveras förskolans 80-90 barn. Viktiga kompetenser på Örtagården är att vara självgående, intiativtagande och noggrann.
Som kock inom förskolan ska du tycka om att arbeta för barnets nyfikenhet för livsmedel, mat och klimatsmarta måltider genom måltidspedagogiken.
Publiceringsdatum2018-10-19Arbetstid och varaktighetTre av tjänsterna är tillsvidaretjänster på heltid.
Örtagården är ett vikariat deltid 75% under vårterminen med möjlighet till förlängning.
Tillträde enligt överenskommelse.
ErsättningIndividuell lönesättning tillämpas.
Varmt välkommen med din ansökan!
Vi kommer att rekrytera löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag.
Är du nyfiken på hur vi arbetar? Följ oss gärna på instagram/facebook måltidsservice_svedala kommun.
Varaktighet, arbetstid
Heltid/ Ej specificerat
ErsättningIndividuell lönesättning
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2018-11-04
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktMarie Mogensen, Måltidschef
marie.mogensen@svedala.se 040-626 8465
Lina Jönsson, bitr. Måltidschef
lina.jonsson@svedala.se 040-626 8172
Fackliga kontakter, nås via kundservice 040-626 80 00
FöretagSvedala kommun
AdressSvedala kommun
Åbjörnsgatan 7
23380 Svedala
KontorsadressÅbjörnsgatan 7
Jobbnummer 4412866
Observera att sista ansökningsdag har passerat.