Kock till Vandalorums restaurang Syltan
Stiftelsen Museum Vandalorum / Optikerjobb / Värnamo
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla optikerjobb i Värnamo,
Hylte,
Gnosjö,
Gislaved,
Vaggeryd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Stiftelsen Museum Vandalorum i Värnamo Nu förstärker vi vårt team på Årets Kulturrestaurang!
Om tjänsten:
Du ingår i ett sammansvetsat och glatt arbetsteam som dagligen levererar matupplevelser av hög klass. I samråd med kökschefen planerar du menyn, dess råvaror och presentation.
Vi letar efter en utbildad varmkock, gärna med flera års erfarenhet. Du är utåtriktad, samarbetsvillig, självgående, flexibel och gillar högt tempo. Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och person-ligheter berikar verksamheten.
Anställningen är på 100 % med tillträde enligt överenskommelse. Om du är intresserad av tjänsten, skicka ett brev där du kort (max 1 A4) berättar om vem du är och varför du vill arbeta med oss. Bifoga CV (max 1 A4). Ansökan skickas till Malena Sandahl på malena.sandahl(a)vandalorum.se
Skicka din ansökan snarast, dock senast 31 mars. Vänligen observera att vi hanterar ansökningar till denna tjänst löpande.
Om Syltan:
Många av Vandalorums gäster kommer inte bara för konst- och designupplevelsen utan även för den goda matens skull. I restaurangen lagas och bakas allt från grunden. Vi använder närproducerade, ekologiska råvaror och är KRAV-certifierade. Restaurang Syltan är medlem i Regional Matkultur Småland samt rekommenderad som ett av Sveriges bästa café genom prestigefyllda White Guide. 2018 utsågs Syltan till vinnare av Smålands och Ölands gastronomiska akademis pris i kategorin "Destinations- och landsbygdsutveckling genom matupplevelse 2018" och mottog i oktober 2018 priset som Årets Kulturrestaurang på Restauranggalan.
Publiceringsdatum2019-03-11Så ansöker duSista dag att ansöka är 2019-03-31
FöretagSTIFTELSEN MUSEUM VANDALORUM
KontorsadressSkulpturvägen 2
Jobbnummer 4659717
Observera att sista ansökningsdag har passerat.