Kock till Universtitetssjukhuset i Örebro
Region Örebro län / Chefsjobb / Örebro
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla chefsjobb i Örebro,
Kumla,
Hallsberg,
Nora,
Lindesberg eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Region Örebro län i Örebro,
Kumla,
Hallsberg,
Nora,
Lindesberg eller i
hela Sverige Regionservice arbetar med service till Region Örebro läns verksamheter. Hos oss finns många olika arbetsuppgifter och yrken inom områden som administration, kost, städ, transport och logistik, kundtjänst, fastigheter, IT och medicinsk teknik. Regionservice präglas av stort engagemang för service, samverkan och utveckling av arbetsmetoder. Våra 850 medarbetare är vår främsta tillgång för att göra ett gott arbete med kunden i fokus.
Område försörjning består av tre avdelningar, Kost, Städ och Transport. Vi bedriver verksamhet på Regionens tre sjukhus, ett antal vårdcentraler och förvaltningar inom Region Örebro län. Område försörjning består idag av cirka 380 medarbetare, varav cirka 85 medarbetare arbetar på Kostavdelningen.
Kostavdelningen har ett övergripande mål - att servera landets godaste mat på sjukhus. Vi arbetar med att öka andelen ekologiska måltider tillagade från grunden och utveckla menyer ur ett ekologiskt, klimatsmart och ekonomiskt perspektiv.
Vi söker en nytänkande och inspirerande kock till produktionsköket på Universitetssjukhuset i Örebro.
Publiceringsdatum2017-02-22Dina arbetsuppgifterMatlagning till patienter, lunchrestauranger och konferensmat
Tillagning och hantering av specialkoster.
Egenkontroll/HACCP.
Disk och rengöring.
Karott-, kantin- och brickdukning till patienter.
Du skall ha en gymnasieutbildning inom storhushåll/resturang eller liknande kompetens som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är meriterande om du har utbildning i specialkost, egenkontroll/HACCP samt några års erfarenhet av att arbeta med specialkost.
Som person har du lätt för att samarbeta, är tydlig och kan arbeta självständigt med planering av arbetet. Du bör ha goda kunskaper i livsmedelshygien. Givetvis ska du ha ett genuint intresse för mat och att presentera måltiden för kunderna. Vår verksamhet är under ständig utveckling och för att kunna bidra till denna utveckling krävs initiativförmåga, ekonomisk sinne, kretivitet och en vilja till ständiga förbättringar. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.
Varaktighet, arbetstid
Heltid Tillsvidare, tillträde enligt överenskommelse.
ErsättningMånadslön
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2017-03-06
Ange följande referens när du ansöker: Rs:2017:31
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktHulterström, Mikael 019-6026561
FöretagRegion Örebro län
AdressRegion Örebro län
Box 1613
70116 Örebro
KontorsadressSe hemsida
Jobbnummer 3336323
Observera att sista ansökningsdag har passerat.