Kock till Hagagårdens kök

Örebro kommun / Kockjobb / Örebro
2024-06-20


Visa alla kockjobb i Örebro, Kumla, Hallsberg, Nora, Lindesberg eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Örebro kommun i Örebro, Kumla, Nora, Ljusnarsberg eller i hela Sverige

Vill du vara med och forma framtidens måltider? Hagagårdens kök i Glanshammar, en del av Örebro kommuns måltidsverksamhet, söker nu en engagerad och erfaren kock som brinner för hållbar matlagning och teambildande. Vi erbjuder dig en unik möjlighet att bli en del av vårt engagerade team och bidra till att skapa matupplevelser av högsta kvalitet för våra seniorer och omsorgstagare.

Som medarbetare hos oss på Teknik- och serviceförvaltningen får du ett meningsfullt jobb i en bred, samhällsviktig verksamhet som berör alla örebroare. Varje dag.

Publiceringsdatum
2024-06-20

Om tjänsten
I dagsläget är Hagagårdens kök ett mottagningskök där man får huvudkomponent skickad till sig. Som kock i köket tillreder man tillbehör och sallad som passar, för att göra måltiden komplett för gästerna i restaurangen. Det krävs kassavana då du sköter kassaredovisningen, samt välkomnar och tar betalt av restaurangens gäster.

Som kock i vår verksamhet blir du en del av ett team bestående av kökschef, kockar och biträden. Måltidsverksamheten lagar så gott som all mat från grunden och strävar efter att laga mat med ett stort engagemang för både miljön och våra gästers behov. Vi tror på att mat ska vara både god och ansvarsfull, därför arbetar vi med att minimera vår miljöpåverkan samtidigt som vi maximerar smaker och kvaliteten på våra rätter. Vår verksamhet pågår måndag till fredag, året runt, vilket innebär att vi behöver en engagerad, flexibel och pålitlig medarbetare.

Exempel på arbetsuppgifter:

• tillagning av näringsriktiga och välsmakande måltider
• anpassning av kost för olika behov, inklusive mat som är konsistensanpassad
• alla i köket förekommande arbetsuppgifter
• deltagande i utveckling och förbättring av våra måltidskoncept
• samarbeta med kollegor och övrig personal för att säkerställa en hög kvalitet och service

Om arbetsplatsen
Måltidsverksamheten förser skolor, gymnasier och vård- och omsorgsboenden med god, vällagad och säker mat. Vi lagar mat från grunden med råvaror av god kvalitet och vi arbetar för att minska matens klimat- och miljöpåverkan. Våra 260 medarbetare arbetar i 60 kök runt om i Örebro kommun. Gemensamt jobbar vi efter vår övertygelse om att måltider kan göra skillnad. Skillnad för hälsa och miljö, för våra elevers studieresultat och för vardagen för kommunens äldre.
För att bidra till en hållbar framtid arbetar vi efter konceptet "Smartare mat" som du kan läsa mer om här.
Måltider i kommunens kök och serveringar - Örebro kommun - fördjupning (orebro.se)

Kvalifikationer
Som kock är du trygg och kan förhålla dig på ett sätt som är anpassat till situationen. Du är stabil och lugn, vilket säkerställer att arbetet i köket fortlöper smidigt och effektivt även under högre tryck. Du är initiativtagande och van att ta eget ansvar och kan själv slutföra det du åtar dig att göra. Du har ett positivt förhållningssätt mot både gäster och kollegor och förstår att ditt engagemang har en avgörande betydelse för våra gäster, deras matupplevelse och vår utveckling. Du är kreativ och tycker om att utforska nya smaker och tekniker, vilket bidrar till att förnya våra rätter och ge våra gäster en unik matupplevelse.
En viktig del i uppdraget är att kommunicera med ett gott bemötande, det gör du genom att vara tillmötesgående gentemot personer i din omgivning och ge god service. Du har ett intresse och vilja att hjälpa andra. Vidare trivs du med att arbeta i team och ser samarbete som en nyckel till framgång. Rollen kräver även att du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du behärskar det svenska språket både tal och skrift på ett sätt som gör att du lätt kan kommunicera och anpassa ditt budskap gentemot kollegor och andra parter, samt att du skriftligen kan dokumentera det som verksamheten kräver.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer
• kockutbildning
• dokumenterad erfarenhet av arbete i storkök eller restaurangkök, gärna flerårig
• har god datorvana
• har kassavana

Meriterande:

• erfarenhet av att tillaga konsistensanpassad kost
• erfarenhet av inköps och faktureringssystem
• erfarenhet av kostdatasystem

Tjänstens omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 75%

Tillträde: enligt överenskommelse

Antal tjänster: 1

Övrig information
Ensamarbete kan förekomma.

Om du erbjuds anställning inom barnomsorg, förskola eller skola är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.

Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb .

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Så ansöker du
Sista ansökningsdag är 7 juli.

Välkommen med din ansökan!

Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ersättning
Individuell lönesättning

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2024-07-07
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Omfattning
Detta är ett deltidsjobb.

Arbetsgivare
Örebro kommun (org.nr 212000-1967), http://www.orebro.se

Arbetsplats
Örebro Kommun

Kontakt
Kökschef
Emmy Stenlund
019 - 21 65 83

Jobbnummer
8760473


Prenumerera på jobb från Örebro kommun

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Örebro kommun: