Kock med visioner till restaurang i Tuve
Fazer Food Services / Kockjobb / Göteborg
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Göteborg,
Mölndal,
Partille,
Kungälv,
Lerum eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Fazer Food Services i Göteborg,
Borås,
Trollhättan,
Varberg,
Falköping eller i
hela Sverige Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr och kexprodukter samt måltids- och cafétjänster. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till över 40 länder. Företagets framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Fazer-koncernens omsättning uppgick till knappt 1,7 miljarder euro år 2013, och antalet anställda är över 15 000. Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under varumärket Fazer. Fazer Food Services har cirka 1500 anställda och driver cirka 220 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.
Vi skapar smakupplevelser
Fazer Food Services söker kock med visioner till restaurang i Tuve.
Restaurangen serverar dagligen frukost och lunch. Catering och affärsluncher förekommer också. Klassisk husmanskost kommer alltid vara basen för vår lunch, men vi vill servera den i nytt och fräscht koncept och med än mer tanke på hälsa och ekologiskt. Samtidigt vill vi ha olika teman under året där restaurangen byter skepnad efter val av tema. Allt för att restaurangen ska kännas ny, variationsrik och spännande inför våra gäster. Hälsotänket ska dock alltid vara i fokus och stor kärlek inför råvarorna kommer att behövas.
Vi söker därför dig med stor passion för mat som delar vår vision att överträffa gästernas förväntningar genom ett välutvecklat sinne för smaker. Vill du vara med på vår resa att utveckla luncher till en större upplevelse i både smak och utseende ska du söka till oss. Du får tillsammans med övriga medarbetare vara med och att skapa en unik smakupplevelse och vi vill att du inspirerar både dig och andra medarbetare genom entusiasm och nytänkande. Vi vill att du har erfarenhet av att bereda både varma och kalla rätter från à la carte kök.
För att jobba hos oss ska du ha ekonomiskt sinne och tillsammans med restaurangchefen vara med och planera menyer och beställa varor. Krav är datakunskap då många av våra dagliga rutiner sköts via datorn. Du ska ha restaurangskola och minst 3-års väldokumenterad yrkeserfarenhet, inom både varm- och kallkök. Gästkontakt är A och O för oss och vi arbetar tillsammans ut mot gästerna i ett delvis "öppet" kök.
Vi ser gärna att du är öppen för att samarbeta inom restauranggruppen och ställer krav på att du är mångsidig vilket innebär att du inte räds för att ta i där det behövs. I gengäld erbjuder vi ett utvecklande och stimulerande arbete med möjligheter att utvecklas.
Tjänsten ska tillträdas i januari och intervjuer sker kontinuerligt.
Månadslön efter överenskommelse.
Vi tillämpar provanställning 6 mån.
Arbetstid 40 tim/veckan, dagtid.
Vill du veta mera?
För ytterligare information, kontakta restaurangchef Linda Andersson Fuxmo, via mejl
linda.andersson.fuxmo@fazer.com eller restauranggruppchef Peter Hedman
peter.hedman@fazer.comFazer Food Services har kollektivavtal med HRF. För fackliga frågor kontakta Margareta Granda-Berg, via företagets växel på tel 08-470 72 00.
Varmt välkommen med din ansökan, dock senast 2014-12-30.
Publiceringsdatum2014-11-19Arbetstider och omfattningHeltid -
ErsättningEnligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2014-11-30
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagFazer Food Services
AdressFazer Food Services
Lindhagensgatan 120
10425 Stockholm
KontorsadressLindhagensgatan 120
Övriga kontaktuppgifter Jobbnummer 2073793
Observera att sista ansökningsdag har passerat.