Kock/köksbiträde till Fiskrestaurang, 2 tjänster
Limhamns Rökeri AB / Kockjobb / Malmö
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Malmö,
Burlöv,
Lomma,
Staffanstorp,
Vellinge eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Limhamns Rökeri AB i Malmö Limhamns Rökeri AB är en populär restaurang och fiskbutik och våra ledord är kvalitet och matupplevelse. Restaurangen erbjuder lunchmenyer och på sommarhalvåret även a la carte menyer. I butiken finns ett brett sortiment av färsk fisk, skaldjur, inläggningar, delikatesser och nyrökt fisk från vårt egna rökeri.
Vi förstärker nu köket med två tjänster och söker därför kunnig och engagerad kock/köksbiträde som trivs i sitt yrke och i sin roll.
Arbetsuppgifter: Tillagning och beredning av våra menyer, planera inköp och förberedelser, övrigt förekommande uppgifter i restaurangkök.
Du skall ha dokumenterad erfarenhet/skicklighet för arbetet, trivas att stundvis jobba i ett högt tempo och leverera/ vilja se goda resultat.
Vi lägger stor vikt vid att du kan ta ansvar, har ordningssinne och positiv inställning, är målinriktad och att du är en utpräglad lagspelare och ser samarbete som en självklarhet.
Känner du igen dig i arbetsbeskrivningen är du välkommen med din ansökan till en trivsam och stimulerande arbetsplats!
Arbetstid: Heltid enligt schema inklusive helger.
Provanställning tillämpas.
Endast skriftlig ansökan. Mejla CV och personligt brev senast 17 mars till:
veronicalimhamnsrokeri@gmail.comLöpande urval och intervjuer.
Tillträde omgående eller efter överenskommelse.
Vi har inte möjlighet att besvara frågor i telefon, vilket vi ber dig respektera.
Publiceringsdatum2020-03-03Så ansöker duSista dag att ansöka är 2020-03-17
AdressLimhamns Rökeri AB
STRANDGATAN 17 B
21612 LIMHAMN
Omfattning Detta är ett heltidsjobb.
Arbetsgivare Limhamns Rökeri AB (org.nr 556531-4597)
Strandgatan 17 B (
visa karta)
216 12 LIMHAMN
Ansökan E-post:
VeronicaLimhamnsRokeri@gmail.com Arbetsplats Limhamns Rökeri AB
Jobbnummer 5130253
Observera att sista ansökningsdag har passerat.