Kallskänka till restaurang Rackarbacken på Södersjukhuset
Fazer Food Services / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Fazer Food Services i Stockholm,
Solna,
Sundbyberg,
Huddinge,
Järfälla eller i
hela Sverige Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr och kexprodukter samt måltids- och cafétjänster. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till över 40 länder. Företagets framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Fazer-koncernens omsättning uppgick till knappt 1,7 miljarder euro år 2013, och antalet anställda är över 15 000. Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under varumärket Fazer. Fazer Food Services har cirka 1500 anställda och driver cirka 220 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.
Vi skapar smakupplevelser
Vi söker en kreativ kallskänka för ett längre vikariat till restaurang Rackarbacken på Södersjukhuset i Stockholm.
Fazer Food Services driver sedan en längre tid tillbaka restaurang Rackarbacken. Vi serverar cirka 800 luncher dagligen i matsalen, ombesörjer en lunchvagn och levererar lunch/middag till patienthotellet bredvid oss. Vi har även en omfattande beställnings- och cateringverksamhet ut i huset samt vissa kvällsevenemang i matsalen.
Vi förväntar oss att du:
• Lägger stor vikt vid kvaliteten, både avseende smakupplevelsen och det estetiska uttrycket
• Vill utveckla och förbättra vår verksamhet tillsammans med övriga medarbetare
• Är intresserad av trender inom ditt område
• Är driven och självgående samt tar egna initiativ
• Har lätt för att samarbeta och är van att jobba i högt tempo
• Deltar i ständiga förbättringar inom hela produktionen
• Har kunskaper i livsmedelssäkerhet
• Har relevant utbildning och minst 5 års yrkeserfarenhet
• Har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift
Som person är du noggrann, positiv, flexibel och serviceminded. Du är en problemlösare som tar ansvar för dina arbetsuppgifter och för din egen utveckling.
Tjänsten avser heltid 100 %, vikariat t o m 2016-08-15 med möjlighet till förlängning.
Arbetstiden är dagtid måndag till fredag, men viss kvällsverksamhet kan förekomma.
Lön enligt avtal.
Tillträde enligt överenskommelse.
Fazer Food Services har kollektivavtal med HRF, Hotell- och restaurangfacket. För information om avtal, kontakta Margareta Granda-Berg, 08-470 72 00, mejl:
margareta.granda-berg@fazer.com .
Ytterligare upplysningar om arbetet lämnas av Anna Bjelkstam, restaurangchef, tel 070-640 23 68.
Välkommen med din ansökan snarast, dock senast 2015-03-07.
Ansökningar behandlas löpande.
Publiceringsdatum2015-02-05Arbetstider och omfattningVikariat heltid -
ErsättningEnligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2015-03-07
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagFazer Food Services
AdressFazer Food Services
Lindhagensgatan 120
10425 Stockholm
KontorsadressLindhagensgatan 120
Övriga kontaktuppgifter Jobbnummer 2155405
Observera att sista ansökningsdag har passerat.