Kallskänka & medelhavsrätter - bagare

Activeta Food & Service HB / Kockjobb / Järfälla
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Järfälla, Sollentuna, Upplands-Bro, Danderyd, Sundbyberg eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Activeta Food & Service HB i Järfälla

Då vi bakar eget bröd behöver vi en person till som kan vara med i produktionen och utvecklingen av medelhavs -catering rätter.
Konceptet under utveckling är börek, meze, baklava, mackor med just medelhavskoncept.
All produktion paketeras och körs ut till fasta, dagliga kunder.
Vi behöver därmed en person till som har erfarenhet av medelhavskök, bakning och kan vara med och utveckla sortiment.
Paketering och distribution ingår i arbetsuppgifterna.



All mackbröd vi använder bakar vi också helt själva, på plats. Detta är något som höjer kvaliteten avsevärt samt så uppskattas det mycket av våra kunder. Vi försöker att ständigt utveckla vårt kunderbjudande och brödet är en särskilt viktig komponent i detta utvecklingsarbete. Vi lyssnar på kunders önskemål, tar deras råd i beaktning och utvecklar nya produkter. Hittills har det varit ett lyckat arbetssätt. Vi ser gärna att du kan baka dessa bröd, ta del i-, och bidra till utvecklingen av dessa produkter. Vidare att du har erfarenhet av att jobba med medelhavsmat, filodeg, catering med inriktning av smårätter, meze och tapas.

Catering företag med specialitet av egen tillverkning av bröd och bröd produkter.
Fasta leveranskunder i stor Stockholm området.

Varaktighet, arbetstid
B- körkort

Publiceringsdatum
2017-01-04

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2017-01-31

Kontakt
GUNDUZ MUSABALI gunduz@activeta.se 08386862

Företag
Activeta Food & Service HB

Adress
Activeta Food & Service HB
Ålstavägen 16
17743 Järfälla

Kontorsadress
Ålstavägen 16

Jobbnummer
3245537

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Activeta Food & Service HB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Activeta Food & Service HB: