Head Waiter Norda Bar & Grill
Clarion Hotel Post / Servitörsjobb / Göteborg
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla servitörsjobb i Göteborg,
Mölndal,
Partille,
Kungälv,
Lerum eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Clarion Hotel Post i Göteborg Clarion_Hotel_Post uppförs i en av stadens mest anrika byggnader - det gamla Posthuset. Atmosfären är sofistikerad men samtidigt avslappnad och skapar en perfekt scen för evenemang och banketter samt blir en ny livlig mötesplats för hela Göteborg. Ett brett utbud av gastronomiska upplevelser med Norda_Bar_&_Grill i spetsen har skapats av Marcus Samuelsson.
Det centrala läget i staden tillsammans med hög komfort, förstklassig design och gastronomi samt ett brett utbud av mötessalar, gör hotellet till ett naturligt val för både mindre och större konferenser. Den unika atmosfären i Posthallen med dess stora terrass med utsikt över staden erbjuder Clarion Hotel Post en miljö för stora som små evenemang.
Clarion Hotel Post - The New Face Of Gothenburg. Följ oss gärna på Facebook
www.facebook.com/clarionpostI januari 2012 öppnade vi portarna till Nordens mest spännande hotell, Clarion Gotel Post. Hotellet har redan blivit en helt ny och unik mötesplats i hjärtat av Göteborg i gamla anrika Posthuset vid Drottningtorget. Hotellet är tänkt att vara en förebild och ledstjärna för framtidens nya Göteborg och du kommer att vara en del av vår satsning " The New Face of Gothenburg". Vi skall tillsammans jobba för att Clarion Hotel Post skall vara Göteborgs mest attraktiva mötesplats. Vi har en hög ambition och en självklar målsättning att Clarion Hotel Post ska ha den absolut bästa personalen och det bästa bemötandet i branschen. Vi söker därför kreativa och personliga talanger som kan leverera en service utöver det vanliga. Vi välkomnar din drivkraft och passion för att leda, utveckla och skapa extraordinära resultat.
Då vi har haft ett otroligt bemötande efter öppningen behöver vi expandera vår medarbetargrupp och söker nu ytterligare en talang: "Head Waiter Norda Bar & Grill"
Vågar du anta utmaningen? Vad gör dig till den bästa kandidaten?
Inom Clarion har vi tre värdeord som vi aktivt arbetar efter. De är: personligt, passionerat och kreativt. Dessa ligger som en grund för allt vi gör, både internt i organisationen såväl som externt mot våra gäster.
Head Waiter (HW) rapporterar till Restaurant Manager (RM) och är en del av hotellets supervisorgrupp.
Tjänsten innefattar ansvar för:
• Leda och fördela arbetet under det dagliga arbetet på följande avdelningar: Norda Bar & Grill, Norda Terass och Room Service
• Att tillsammans med avdelningens personal skapa en oförglömlig upplevelse för hotellets gäster.
I tjänsten ingår:
• HW förväntas vara i driften och skall vara kapabel och villig att utföra alla de uppgifter som utförs av avdelningens personal.
• Arbetstiden är fördelad på dag och kvällar med tjänstgöring på helger enligt rullande schema.
• HW leder och driver arbetet med merförsäljning i avdelningen och är en förebild.
• I samråd med BM arbeta med schemaläggning, upplärning och utbildning. Utbildningar som inte sker av HW själv skall planeras i samråd med RM.
• Dagligen registrera korrekt antal timmar i tidrapporteringssystem för all personal.
• Ansvarig för att dagskassan stämmer och är korrekt redovisad
• Ansvarig för att bankning sker korrekt och att växelkassan ligger på rätt plats.
• HW arbetar för att goda kontakter med underleverantörer upprätthålls
• I samråd med RM ser till att beställningar av dryck och förbrukningsvaror tillhörande avdelningen utförs.
• HW är under sitt pass ansvarig att ingen överserveras av alkoholhaltiga drycker.
• HW arbetar tillsammans med BM fram rutiner för avdelningen och ansvarar för att dessa efterlevs.
• HW har tät dialog med arrangemangets projektledare och informerar vidare till berörd personal på avdelningen.
• Ansvarig för att lokalen som använts för arrangemanget blir korret återställd och städad.
• Ansvar för att löpande följa upp kundnöjdhet i Loopon och snabbt agera vid behov för kompensationer.
• Säkerställa att den månatlig inventering genomförs i tid och rapporteras till RM.
• Kassahantering (separat instruktion skall signeras av all personal)
• Ansvar för att avdelningen är uppdaterad och kunnig i hotellets brand- och säkerhetsrutiner.
• Ansvar för att företagets policies efterlevs.
• HW ansvarar för att hela avdelningen aktivt använder hotellets kvalitetsystemet, C2.
Meriterande är erfarenhet från á la carte-servering samt fördjupad dryckeskunskap med fokus på vin, öl och avec.
Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande.
Lycka till!
Publiceringsdatum2012-02-07Arbetstider och omfattningTills vidare
ErsättningEnligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2012-02-21
Ansökan kan tyvärr inte göras via e-post.
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktFöretagClarion Hotel Post
AdressClarion Hotel Post
c/o Choice Hotels Sweden AB Box 7620
10394 Stockholm
Jobbnummer 1151234
Observera att sista ansökningsdag har passerat.